joi, 5 aprilie 2012

Samsung Apps oferă acum, în România, opţiunea de plată prin SMS

Samsung România anunţă lansarea opţiunii de plată prin SMS a aplicaţiilor achiziţionate din magazinul Samsung Apps. Disponibilă începând cu luna aprilie, atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android, opţiunea completează modalitatea de plată prin intermediul cardului bancar.

Noua metodă de plată este sigură ţi simplă, fiind necesare doar două click-uri pentru a achiziţiona o aplicaţie. Astfel, la descărcarea unei aplicaţii disponibile contra cost, utilizatorii trebuie doar să selecteze opţiunea „SMS” din cadrul ferestrei pentru plată. Imediat ce achiziţia a fost procesată, aceţtia vor primi un SMS în care sunt anunţaţi că preţul aplicaţiei va fi dedus din următoarea factură telefonică sau din creditul existent pe cartela preplătită. Noul sistem de plată va putea fi folosit atât pentru achiziţionarea de aplicaţii premium dedicate sistemului de operare Bada, cât ţi celor pentru dispozitivele Android.

Posibilitatea de plată prin intermediul facturii telefonice sau creditului cartelei preplătite vine în întâmpinarea utilizatorilor, oferindu-le o metodă simplă de a achiziţiona aplicaţii, într-un timp foarte scurt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu