luni, 2 aprilie 2012

HTC One X şi One V, disponibile acum în România

HTC One X şi One V, două smartphone-uri de generaţie nouă cu Android 4.0 ICS şi HTC Sense 4 au ajuns şi în România prin evomag.ro ce oferă cele două terminale la precomandă. Modelele vor fi disponibile de pe 10 aprilie 2012.

HTC One V, un smartphone vital pentru cei în continuă mişcare. Este primul lucru de care ai nevoie când te trezeşti şi ultimul la care renunţi la sfârşitul zilei. Pe el lucrezi, prin el te conectezi la lumea digitală şi interacţionezi cu cei care contează cel mai mult pentru tine. Ai nevoie de el ori de câte ori vrei să-ţi aminteşti un anumit moment şi poţi partaja cu uşurinţă momentul respectiv, cu numai câteva atingeri. Nu este un simplu smartphone; este alături de tine mereu şi ţine pasul cu tine.

HTC One V are un ecran tactil de 3,7 inch cu rezoluţia 480 x 800 px, procesor la 1 Ghz, 512 MB RAM, 4 GB de memorie internă pentru stocare şi posibilitate de extindere cu un card micro SD, cameră foto de 5 MP ce poate înregistrat video HD 720p şi sistem de operare Android 4.0 cu HTC Sense 4.

HTC One V este disponibil acum la precomandă pe evomag.ro la preţul de 1.329 lei.

HTC One X este partenerul tău de distracţie cu procesor quad-core la 1,5 GHz. Puterea deosebită quad-core îţi oferă posibilitatea de navigare extrem de rapidă pe internet, calitate deosebită a fotografiilor şi interacţiune reală în timpul jocurilor - totul pe un ecran HD imens de 4,7 inci. La acestea se adaugă camera extraordinară care captează fiecare moment în fotografii clare, având culori vii şi extrem de frumoase.

Datorită unui chipset quad-core puternic, interacţiunea este mult mai rapidă în timpul navigării pe internet sau a jocurilor şi acestea se desfăşoară fără întreruperi.

Evită cu uşurinţă ecranul de blocare care permite accesul instantaneu şi fotografiază rapid, cu declanşare fără întârziere. Poţi face o fotografie chiar şi în timp ce înregistrezi video în HD.

HTC One X are 1 GB de RAM, spaţiu de stocare total 32 GB, cameră foto principală de 8 MP şi cameră foto secundară de 1,3 MP ce oferă chat video la 720p, acumulator Li-Ion de 1.800 mAh.

Noul smartphone HTC One X este disponibil acum la precomandă pe evomag.ro la preţul de 2.659 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu