luni, 2 aprilie 2012

Aplicaţii "Recomandate de Vodafone" incluse în Google Play

De astăzi, utilizatorii serviciilor Vodafone România ce folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achiziţionate de la Vodafone pot accesa, în primul ecran al Google Play, un canal dedicat aplicaţiilor susţinute şi verificate, intitulat „Recomandate de Vodafone”.

„Cu sprijinul Google, aducem utilizatorilor din România atât aplicaţiile proprii Vodafone, cât şi cele co-branded, dezvoltate alături de parteneri, sau cele care deja au câştigat aprecierea clienţilor noştri, într-un canal dedicat Vodafone, semnalizat ca atare în primul ecran al Google Play. Astfel, continuăm strategia de a promova aplicaţiile relevante pentru utilizatorii noştri şi de a sprijini comunitatea locală a dezvoltatorilor de aplicaţii. Ne-am dorit să facem mult mai simplu pentru clienţii Vodafone să descopere aplicaţii relevante fără a mai fi nevoie să caute între alte sute de mii de aplicaţii din Google Play. Ne-am dorit ca acest canal să conţină cele mai bune aplicaţii selectate de experţii Vodafone, aplicaţiile să fie minuţios testate astfel încât clienţii să aibă încredere că le pot folosi în siguranţă şi să ofere cea mai bună experinţă, adaptată utilizatorilor din România.” a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Secţiunea „Recomandate de Vodafone” grupează în acelaşi loc conţinut relevant, selectat de Vodafone România, testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile şi tabletele ce funcţionează cu sistemul de operare Android, ce oferă o experienţă personalizată pentru publicul din România.

Toate smartphone-urile şi tabletele cu o variantă recentă de software oficial al Vodafone România vor avea canalul de aplicaţii „Recomandate de Vodafone” inclus în Google Play, fără a necesita nici o setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal îl vor primi odată cu următoarea actualizare de software, în varianta oficială Vodafone.

Între aplicaţiile prezente în canalul dedicat se numără şi MyVodafone, disponibilă din septembrie 2011. Utilizatorii aplicaţiei pot afla costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceştia pot vedea balanţa ultimei facturi, precum şi localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă. Utilizatorii aplicaţiei pot, de asemenea, rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secţiunea Promoţii.

De asemenea, utilizatorii pot vedea, în timp real, vremea din ţară, cu aplicaţia Vodafone Meteo, dezvoltată în colaborare cu Administraţia Naţională de Meteorologie. Aplicaţia furnizează informaţii despre temperatură, presiune, umezeală şi vânt şi permite utilizatorilor să posteze informaţii despre localizare, temperatură şi status pe reţelele sociale.

Mai mult, canalul include şi aplicatii co-branded, cum ar fi Cinemagia, Şapte Seri, Seenow, Trilulilu, Adevărul precum şi aplicaţiile votate în cadrul recentului concurs Orice se poate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu