marți, 10 aprilie 2012

În întâmpinarea Paştelui, COSMOTE România lansează "Family Time"

În spiritul reînnoirii de primăvară, Sărbătoarea Paştelui aduce noi oferte promoţionale de la COSMOTE România, special create pentru a le oferi mai multe avantaje clienţilor loiali. Noile oferte sunt disponibile pentru toţi utilizatorii COSMOTE, atât abonaţi, cât şi utilizatori de cartelă preplătită, începând cu 8 aprilie până pe 10 mai 2012.

Astfel, odată cu venirea primăverii, COSMOTE România le oferă clienţilor care au cartelă preplătită posibilitatea de a trece la un abonament de voce fără a pierde creditul deja existent, acesta fiind transferat ca reducere pentru prima factură emisă, în limita a 50 de euro plus TVA. De asemenea, utilizatorii de cartelă preplătită care se transferă la un abonament de voce până pe data de 10 mai vor primi şi un bonus de 25 minute naţionale/internaţionale în fiecare lună, în plus faţă de beneficiile deja incluse în abonament, pentru o perioadă de 12/24 luni în funcţie de perioada contractuală. Oferta este disponibilă până pe 10 mai, cu posibilitate de prelungire.

Mai mult, COSMOTE România lansează Family Time, o promoţie specială pentru toţi abonaţii.

Astfel, clienţii care activează, în numele lor, un abonament nou, pe lângă cel pe care îl deţin deja, vor primi beneficii speciale pentru ambele numere. Utilizatorul noului abonament va beneficia, alături de multiplele facilităţi deja incluse în planul tarifar selectat, şi de un bonus de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1, acordat lunar timp de 12/24 luni, în funcţie de perioada contractuală, precum şi de comunicare nelimitată în reţea de la numărul nou către numărul existent (favorit) pe toată durata contractului. Numărul existent va beneficia şi acesta de bonusuri precum reducerea la factură în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună, timp de 12/24 luni, în funcţie de durata contractuală a numărului nou activat şi de asemenea, de un bonus reprezentat de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1, acordat lunar, timp de 12/24 luni, în funcţie de durata contractuală a noului număr activat.

O promoţie similară este disponibilă pentru clienţii care au cel puţin două abonamente, unul dintre ele fiind eligibil pentru reînnoire. Astfel, pentru contractul reînnoit, clienţii primesc un bonus reprezentat de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1 timp de 12/24 luni în funcţie de noua perioadă contractuală şi convorbiri nelimitate în reţea pentru numărul reînnoit către numărul existent (favorit) pe toată durata contractuală. În plus, numărul existent va beneficia şi el de bonusuri speciale precum reducerea în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună la factură pentru 12/24 luni în funcţie de durata contractuală a numărului reînnoit şi încă 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1 bonus, acordate lunar, timp de 12/24 luni, în funcţie de noua durată contractuală a numărului reînnoit.

De asemenea, dacă un client are un abonament eligibil pentru reînnoire, iar înainte activează un nou abonament COSMOTE, acesta îşi va dubla beneficiile, profitând de cele două oferte. În cazul în care noul număr activat este transferat de la o cartelă preplătită, clientul va beneficia de transferul creditului neutilizat.

De asemenea, noii abonaţi care activeză cel puţin două abonamente voce în numele lor se pot bucura de oferta promoţională prin declararea ca favorit a unuia dintre ele. În cazul în care noul contract activat provine de la o cartelă preplătită, noul abonat va beneficia de creditul neutilizat transferat ca reducere la prima factură emisă, în limita a 50 euro plus TVA.

Toate promoţiile sunt disponibile până pe 10 mai 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu