vineri, 6 aprilie 2012

Promoţie de Paşti la Vodafone: mai mult Internet pe mobil şi telefoane la preţuri speciale

Vodafone România lansează astăzi oferta promoţionala de Paşti pentru abonaţi, ce include un bonus de Internet pe mobil, trafic gratuit în 3 dintre cele mai folosite aplicaţii pe mobil din România, precum şi o serie de telefoane performante la preţuri speciale.

Astfel, abonaţii se pot bucura, în preajma sărbătorilor de Paşti, de şi mai mult trafic de internet inclus pentru a fi mereu conectaţi la informaţiile de care au nevoie, oriunde s-ar afla. Abonaţii, atât cei noi cât şi cei existenţi, au acum 500 MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus şi pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil în primele 3 luni de la activarea abonamentului.

În plus, pe perioada promoţiei, abonaţii Vodafone vor primi trafic gratuit în 3 dintre cele mai populare aplicaţii pe mobil dezvoltate local: şapte Seri, Cinemagia şi Seenow.

Cei care obişnuiesc să iasă mult în oraş, la cinema sau la restaurant, au la dispoziţie acum pachetul compus din: telefonul LG Optimus L3 la 19 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + Internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit în aplicaţia „Şapte Seri”, cel mai bun ghid urban pe mobil pentru teatre, restaurante si concerte.

Iubitorii filmelor au acum „Cinemagia” pe telefon în pachetul care conţine: telefonul Samsung Galaxy Ace Plus la 69 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit, în aplicaţia „Cinemagia”, care oferă acces la programul cinematografelor din întreaga ţară, la ultimele ştiri din lumea filmului, precum şi posibilitatea de a rezerva bilete la filmele preferate.

Pentru toţi cei care vor să poarte cu ei micul ecran peste tot, Vodafone propune pachetul compus din: telefonul Samsung Galaxy S II la 99 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 25 + internet pe mobil 1 GB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit în aplicaţia „Seenow” - singura platformă de conţinut video din România accesibilă de pe telefonul mobil, care oferă acces la 20 de canale TV şi o selecţie de peste 200 de filme artistice premium, documentare şi filme clasice româneşti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu