luni, 9 aprilie 2012

RCS & RDS: ofertă smartphone

RCS&RDS a lansat, deocamdată în Oradea, prima campanie promoţională din istoria operatorului prin care oferă, la pachet, un smartphone la preţ subvenţionat împreună cu servicii de comunicaţii mobile.

Smartphone-urile din prima ofertă de acest tip a RCS&RDS sunt produse de Samsung şi Nokia, iar abonamentele au tarife de 4,5,7 şi 10 euro (plus TVA) pe lună.

Abonamentul de 10 euro include trafic nelimitat pe internet (cu o limită de viteză după depăşirea unui trafic de 2 GB), 200 de minute de apeluri video în reţeaua RCS&RDS (taxa de activare a serviciului videocall este de 1,24 euro) şi apeluri nelimitate în reţeaua fixă şi mobilă a operatorului.

Un minut de apel către celelalte reţele de telefonie mobilă naţionale (Orange, Vodafone, Cosmote) are un tarif de 3 eurocenţi/ minut (plus TVA), potrivit datelor furnizate de operatorii din call-center-ul companiei.



Astfel, oferta de telefoane a RCS&RDS include telefoane inteligente (smartphone) precum Samsung Galaxy Ace, Galaxy W, Galaxy SL şi Galaxy S Plus, disponibile la preţuri între 70 lei şi 250 lei. Terminalele pot fi plătite şi în 12 rate - o altă premieră pe piaţa telecom.

25 de comentarii:

  1. Pe cand vom avea si in Arad asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  2. tel samsung s plus este codat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici un telefon nu e codat..

    RăspundețiȘtergere
  4. aveti in oferta si samsung galaxy s2?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai sunt mobile disponibile in arad?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai proasta oferta facuta vreodata..de ce nu se mentioneaza ca e necesar si un act de proprietate?Eu mai am cablu+internet de la ei dar nu posed niciun act fiindca stau in chirie..sunt total dezamagit si voi renunta la ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai cu chirie si vrei telefon perfoemant ? Ce stricat esti

      Ștergere
    2. dc ma desteptule ?! telefonul "perfoemant" costa 50 000 euro cat un apartament ?!?!

      Ștergere
  7. buna ce smartfonuri sant disponibile in arad?

    RăspundețiȘtergere
  8. Va dau eu un Lg optimus one p500 cu abonament de 11,50 euro pe luna (500 min retea,50 nationale si 275 MB trafic internet).Abonamentul mai este valabil pana in luna Mai 2013.Tot ce trebuie facut este sa va prezentati in municipiul Medias cu buletinul si o factura de utilitati,plus 200 ron.Alte detali la adresa smsimi69@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. daca nu aveti vreun act de spatiu,va puteti lua adio de la telefoane.cine nu poseda vreun act de spatiu nu va poseda nici de s2 sau celelalte

    RăspundețiȘtergere
  10. In Craiova a ajuns?Daca nu cand va ajung?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi oferta daca RDS ar avea si telefoanele. Nu numei fluturasii-oferta ...
    Dragi operatori RDS, ce aveti de spus despre aparitia telefoanelor ( fizic) la Craiova? Cand?

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca sunt deja abonat la ei (cablu+internet) ce documente imi mai trebuiesc pt a imi lua in telefon mobil? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  13. actele casei si buletinul,trebuie sa fii proprietar sau daca nu esti o iei pe mamica sau taticu de mana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa specific ca eu sunt titularul de contract...ma gandeam ca e mai simplu o data ce ma au in baza de date.

      Ștergere
  14. in timisoara de 2 luni merg saptamnal la ei si nu au nici un telefon disponibil nu inteleg pt ce tine oferta daca ei nu au in stoc telefoanele si nici nu pot oferii un raspuns sigur pt cand vor ptimii

    RăspundețiȘtergere
  15. -este o aberatie cu actu de proprietate!
    cand mi.am transferat abonamentu de pe numele parintilor,care sunt proprietari ai locuintei pe numele meu -copilul acestora-nu a trebuit sa vin cu ei
    -cand am amrit abonamentul la internet ,cand am luat digi mobil,nu atrebuit sa vin cu ei .......acum ca as vrea sa iau alt telefon de ei tot pe aceiasi adresa cu acelasi propritar de servicii rds sa vin cu parintii? aberant!
    -daca nu as mai plati cine ar raspunde...parintii ca sunt propritarii locatiei sau eu care am abonamentul?
    -an craiova nici o vorba de ceste telefoane!

    RăspundețiȘtergere
  16. Telefoanele nu sunt codate...totusi sunt oferte destul de avantajoase..te ard pe o parte(minute si sms in alte retele ciuciu) dar te avantajeaza pe cealalta cu netul nelimitat..Pentru mine o astfel de oferta este foarte avantajoasa..

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba,futu-ti mortii matii de ungur imputit, ori faci pt toata tara oferte, ori sa-ti iau firma'n pula si sa ma pish pe ya....

    RăspundețiȘtergere
  18. tare fraieru anterior...parca vad ca are 16 kg...cu paltonul ud pe el !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. cind se ajunge si drum taberi cu ofertele ca vreu tableta Samsung Galaxy tab3 3g

    RăspundețiȘtergere
  20. Virgile, s-a terminat de mult oferta in Bucale, bre..

    RăspundețiȘtergere
  21. sunteti praf cu livrarile astept de 2 saptamani sa vina un amarat de samsung galaxy neo gt i9060 e asa greu sa va reinoiti stocurile?

    RăspundețiȘtergere