luni, 12 noiembrie 2012

Transfer de bani prin MoneyGram la Orange

Orange România anunţă astăzi introducerea serviciului de transfer internaţional de bani cash prin MoneyGram. Astfel, toţi cei care doresc să trimită sau să primească bani, o pot face foarte uşor, rapid şi sigur, în orice Orange shop.

Serviciul este o premieră în industria telecomunicaţiilor din România, Orange fiind singurul operator care introduce un serviciu de transfer internaţional de bani cash. Acesta este disponibil în Orange shop pe toată durata programului de funcţionare, inclusiv în weekend, de unde banii pot fi ridicaţi în lei sau în euro, în funcţie de opţiunea expeditorului. Banii trimişi în afara ţării pot fi ridicaţi în moneda ţării respective sau în altă valută disponibilă. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit şi nu trebuie să fie clienţi Orange.

Pentru a trimite bani în oricare dintre cele 284.000 de locaţii MoneyGram din întreaga lume, expeditorul trebuie să vină în Orange shop cu actul de identitate şi cu suma pe care doreşte să o transfere. Reprezentantul Orange îi va oferi un formular cu datele tranzacţiei şi un număr de referinţă unic, pe care va trebui să îl comunice destinatarului. Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie să prezinte actul de identitate şi numărul de referinţă al tranzacţiei pe care l-a primit de la expeditor.

În plus, toţi cei care trimit sau primesc bani în Orange shop până la sfârşitul acestui an, vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu