marți, 27 noiembrie 2012

Allview P5 Mini - un smartphone Dual Sim pentru fiecare


Compania românească Allview anunţă astăzi lansarea unui nou smartphone Android Dual SIM - P5 Mini. Cu un ecran de 3,95 inch protejat de tehnologia Gorilla Glass şi acces la peste 600.000 de aplicaţii, modelul îmbină armonios un design ergonomic cu specificaţii performante, fiind special creat pentru tineri. Smartphone-ul funcţionează cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are integrat un procesor Cortex A9 de 1 GHz şi dispune de 2 camere foto şi conectivitate la internet prin 3G şi Wi-Fi.  

P5 Mini vine cu mai multe servicii de divertisment si socializare preinstalate precum: Voice Search, YouTube, Maps, Gmail dar oferă şi acces la alte sute de mii de aplicaţii şi jocuri captivante prin magazinele de profil (Google Play, Gameloft Live), care completează funcţionalitatea telefonului.

Datorită procesorului Cortex A9 cu frecvenţa de 1 GHz şi a sistemul de operare Android 4.0.4 aplicaţiile rulează în condiţii optime iar experienţa de utilizare este uşoară şi oferă opţiuni multiple în alegerea modului de petrecere a timpului liber.

Folosind P5 Mini utilizatorii se pot bucura de muzică la standarde superioare datorită tehnologiei audio Yamaha şi a căştilor din pachet. În plus, redarea listelor de melodii se face prin apăsarea butonului Power, fără deblocarea telefonul.

Transferul fotografiilor, melodiilor şi filmelor se realizează cu uşurinţă şi rapiditate prin WiFi direct, P5 Mini se poate conecta cu un alt dispozitiv care are această funcţie, fără a fi necesar un punct de acces wireless. Totodată, smartphone-ul integrează tehnologia Gemini V2, prin care se poate face transfer de date pe unul dintre SIM-uri şi recepţionare de apeluri, în acelaşi timp, pe celalalt SIM.

Specificaţii complete aici.

Allview P5 Mini poate fi achiziţionat din reţelele de magazine partenere la preţul recomandat de 599 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu