miercuri, 7 noiembrie 2012

Abonații Digi Mobil pot cumpăra prin SMS abonamente de o zi la RATB


Abonaţii serviciilor Digi Mobil din reţeaua RCS & RDS pot achiziţiona abonamente cu călătorii pentru o zi pe toate liniile urbane ale RATB, printr-un SMS conţinând litera A transmis la numărul 7456.

Abonamentul este valabil până la orele 24:00 ale zilei în care a fost transmis SMS-ul. Solicitantul primeşte confirmarea activării abonamentului la interval de doar 15 - 30 secunde, printr-un alt SMS primit pe telefonul său mobil.

Preţul SMS-ului de activare a abonamentului de o zi la RATB este de 1,75 Euro fără TVA şi echivalează cu preţul titlului de călătorie. Suma va fi înscrisă în factura de servicii Digi, în cazul clienţilor cu abonament Digi Mobil şi va fi reţinută din credit în cazul clienţilor cu cartele Digi preplătite.

Odată cu confirmarea plăţii, abonatul Digi Mobil primeşte un cod de control alocat titlului de călătorie achiziţionat, cod pe care îl va prezenta controlorilor care ar putea solicita dovada plăţii călătoriei. Codul de control este valabil doar pentru telefonul mobil de pe care s-a trasmis SMS-ul de activare a titlului de călătorie.

Momentan, activarea prin SMS este valabila pentru abonamentul de o zi care conţine călătorii exclusiv în reţeaua RATB, nu şi în reţeaua Metrorex.

Informatii detaliate despre noua optiune sunt disponibile aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu