miercuri, 21 noiembrie 2012

Cum va decurge Black Friday 2012 la eMAG

eMAG se pregăteşte de zor pentru una din cele mai pline și mai grele zile din întregul an. Vinerea neagră se apropie cu repeziciune. Vezi noutăţile pentru ediţia 2012 a zilei de Black Friday.

Anul acesta de Black Friday, pe 23 noiembrie, eMAG se aşteaptă să aibă, din nou, un trafic record, ce conform estimărilor, ar putea să ajungă până la 2 milioane de vizite în 24 de ore. Prin comparație, într-o zi plină, cel mai mare mall din România e traversat de cel mult 100.000 de vizitatori, așa că vă puteți da seama cam cât de mare va fi aglomerația la rafturile lor. :-)

Tocmai de aceea, în încercarea de a le asigura clienților o experiență de shopping cât mai plăcută și de a păstra lucrurile cât mai simple chiar și în cea mai haotică zi din an, la această ediție a Black Friday toate comenzile vor fi primite exclusiv online, cu livrarea acasă.

Mai e important de știut că eMAG acceptă, ca de obicei, plata ramburs la primirea coletului, precum și plata online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă. Alăturat sunt recomandările noastre pentru cumpărături cât mai eficiente în ziua cu cele mai mari reduceri din anul 2012.

Mult succes la vânătoare de reduceri! :-)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu