marți, 13 noiembrie 2012

Allview P6 Stony, smartphone-ul românesc cu cel mai mare ecran

Allview lansează unul dintre cele mai performante dispozitive din gama sa: smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch. Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și beneficiază de noua interfață grafică Berry. Terminalul va fi disponibil peste câteva săptămâni la un preţ de 1.499 lei.

Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core la 1 Ghz, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, 1 GB de RAM, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct și cameră foto de 8 MP cu autofocus.

Primul detaliu care te surprinde plăcut este mărimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul redă imaginile la o rezoluție de 1280x720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigură un contrast puternic, culori vii și claritate de top.

Cu o grosime de numai 8,6 mm și o greutate de 131 de grame, Allview P6 Stony este un smartphone extrem de elegant.
Bateria de 2.100 mAh promite un timp de convorbire de 330 minute şi 260 ore în stand-by.

Ambele SIM-uri 3G sunt active în standby.

Camera foto performantă de 8MP, una dintre cele mai apreciate de pe piață, cu autofocus și led flash, realizează imagini HDR și filme HD extraordinare. Smartphone-ul Allview P6 Stony  este protejat de aplicația preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferită de către liderul pieței locale de antivirus.

Allview P6 Stony se poate conecta, într-o zonă de până la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, între ele.

Terminalul va fi pus în vânzare în circa 2-3 săptămâni, la un preţ de 1.499 de lei, iar oficialii Allview se aşteaptă să vândă circa 2.000 de unităţi până la sfârşitul lunii ianuarie 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu