luni, 26 noiembrie 2012

Samsung GALAXY Camera, disponibil de astăzi în România


Fără îndoială, am pășit într-o nouă eră a comunicării - cea vizuală. Avem profiluri de Facebook pe care majoritatea conținutului pe care îl postăm este reprezentat de imagini, avem conturi de Instagram pe care urcăm fotografii ale celor mai interesante momente ale zilei, sau conturi de Pinterest, unde ne „fixăm” imaginile care ne-au inspirat.

Pornind de la acest insight, Samsung a creat GALAXY Camera, dotată cu sistemul de operare Android Jelly Bean și conectivitate 3G & Wi-Fi! Cu ajutorul acestui device, utilizatorii pot capta, edita şi împărtăşi cu uşurinţă fotografii şi clipuri video de cea mai bună calitate, oriunde şi oricând.

GALAXY Camera este cea mai inteligentă cameră foto de până acum și combină conectivitatea sporită a unui smartphone cu rezultate fotografice uluitoare. Utilizatorii au la dispoziție o serie de moduri fotografice profesionale, funcţii de editare şi diverse aplicaţii care le permit să creeze conținut foto și video de înaltă calitate. Prin intermediul funcției „Smart Pro”, avem acces la o serie de scenarii predefinite din meniul intuitiv al camerei, pentru ajustarea automată a setărilor. De exemplu, opțiunea „Rich Tone” oferă culori mai intense –pentru reducerea supraexpunerii într-un mediu cu un nivel ridicat de luminozitate, în timp ce setarea „Light Trace” controlează automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice.

De asemenea, camera dispune de un zoom optic de 21x permițând captarea de imagini mărite, de înaltă calitate, în timp ce OIS permite păstrarea clarităţii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3” şi 16 Megapixeli permit realizarea de imagini în culori vibrante, la o rezoluţie uimitoare.

GALAXY Camera este ideală pentru cei care doresc să-şi exprime creativitatea, incluzând 35 de funcţii ce permit editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard”. Noile funcţii sunt susținute de noul procesor quad-core ultra rapid şi de capacitățile ecranului LCD HD Super Clear. Totodată, Auto Face Calibration permite realizarea de editări precise, în cele mai mici detalii, în timp ce „Movie Wizard” permite crearea şi editarea de videoclipuri la calitate profesională, cu ajutorul ecranului tactil.

În plus, GALAXY Camera beneficiază și de „Smart Content Manager”, un instrument inovator preinstalat, care creează foldere și etichete ale fețelor și, mai mult, îţi sugerează ce imagini nu au ieșit aşa cum ar fi trebuit. Experiența GALAXY Camera este similară utilizării unui smartphone datorită accesului facil la Internet prin conectivitatea wireless şi sistemul de operare Android™ 4.1 Jelly Bean. Pe lângă aplicaţiile preinstalate oferite de Samsung, utilizatorii pot naviga pe web şi pot accesa aplicaţii din magazinele Google Play şi Samsung Apps.

Utilizatorii își pot stoca imaginile automat prin intermediul funcţiei „Auto Cloud Backup”, care salvează automat imaginile în cloud cu ajutorul AllShare chiar în momentul realizării lor. De asemenea, prin opțiunea „Share Shot”  imaginile pot fi împărtășite instantaneu. GALAXY Camera poate fi conectată la alte gadget-uri Samsung, precum GALAXY S III sau GALAXY Note II şi pot transmite automat imagini către întreaga familie de dispozitive GALAXY. Dispozitivul funcţionează, de asemenea, pe conexiuni Wi-Fi cu Dual Band şi Channel Bonding, pentru un plus de viteză, iar procesorul quad-core oferă viteză mare la navigare web şi multi-tasking superior, fără ca durata de utilizare a bateriei să fie afectată semnificativ.

Preţul lui Samsung GALAXY Camera este de aproximativ 2.300 de lei. Modelul se va regăsi în oferta magazinelor specializate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu