marți, 13 noiembrie 2012

Allview lansează tableta Allview 3 Connect cu 3G şi GPS încorporat

Tableta Allview 3 Connect, cu receptor GPS încorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotată cu un procesor Cortex A9 și oferă conexiune 3G, wireless şi bluetooth.

Allview 3 Conect este o tabletă subțire și robustă, dedicată utilizatorilor din mediul business dar și celor care își doresc mobilitate maximă, datorita funcției 3G incorporata care permite efectuarea şi recepţionarea de apeluri, navigarea pe internet sau trimiterea şi primirea de e-mail-uri fără a mai depinde de o conexiune WiFi.

La tabletă se pot conecta diverse accesorii şi device-uri utilizând conexiunea bluetooth: tastatura, imprimanta, boxe sau căşti. Aplicația preinstalata Office Suite Viewer ajută la deschiderea de fișiere Word, Excel, Power Point și Zip.

Tableta dispune de o cameră foto de 8MP, cu autofocus și flash led și de difuzoare stereo de calitate, ce redau un sunet clar. Camera îți oferă posibilitatea de a surprinde fotografii de mari dimensiuni, pentru care ai la dispoziție un număr mare de efecte și setări.

Cu ajutorul GPS-ului incorporat, imaginea pe care le-o transmiți prietenilor poate conține și locul unde a fost surprinsă. Ecranul capacitiv multitouch de 9,7” redă filmele și imaginile la o calitate superioară.

Noua tabletă Allview 3 Connect este disponibil la precomandă pentru un preţ de 1.199 lei.. Livrările vor începe din data de 24 noiembrie 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu