luni, 19 noiembrie 2012

Promoţia celor mai noi tablete, doar la evoMAG


Nu doar decembrie este luna cadourilor. În luna noiembrie evoMAG îţi pregăteşte cele mai frumoase surprize şi îţi oferă la preţuri promoţionale trei tablete de top: Apple iPad Retina Display, Apple iPad mini şi Amazon Kindle Fire HD 7".

Apple iPad Retina Display
Priveşte un iPad cu ecran Retina şi dintr-o dată totul e clar. Chiar îţi atingi fotografiile, răsfoieşti o carte, cânţi la pian. Nu mai e nimic care să stea între tine şi ceea ce iubeşti. Asta fiindcă elementele fundamentale  ale iPad - ecranul, procesorul, camerele şi conexiunea wireless  lucrează împreună pentru a crea cea mai bună experienţă posibilă. Toate acestea fac ca iPad să fie capabil de mult mai multe decât ţi-ai putea imagina.

Pe lângă cel mai bun ecran văzut vreodată pe un dispozitiv mobil,  Apple iPad Retina Display  te va uimi cu viteza şi performanţa grafică deosebită, durata ridicată de viaţă  a bateriei,  275 000 de aplicaţii de la App Store,  camerele  performante  FaceTime şi iSight şi conexiunea la internet ultrarapidă.

Vino să cumperi Apple iPad Retina Display de le evoMAG la preţul promoţional de 2.649 RON.

Apple iPad mini
Ecran strălucit, cip A5 puternic, camera FaceTime HD, camera iSight cu înregistrare video HD de 1080p, wireless ultrarapid şi peste 275 000 de aplicaţii gata de descărcat din App Store. iPad mini arată şi se comportă ca un iPad, doar că este puţin mai mic.

Un lucru e clar când vine vorba de iPad mini: ecranul de 7,9 inch se ridică la nivelul experienţei oferite de iPad. Vezi pagini web în Safari. Afli unde eşti şi ce este în jurul tău, folosind opţiunea Hărţi. Răsfoieşti fotografii şi urmăreşti videoclipuri cu detalii incredibil de vii şi zâmbeşti familiei în timpul unui apel FaceTime.  Ecranul iPad mini foloseşte  aceeaşi tehnologie de retroiluminare LED ca şi iPad astfel încât fiecare centimetru pătrat să vibreze de energie. Şi e perfect de mare pentru a funcţiona cu sute de aplicaţii concepute pentru iPad.

Poţi achiziţiona iPad mini de la evoMAG în culorile alb şi negru la preţurile promoţionale de 1.649 RON pentru varianta de 16 Gb şi 2.129 RON pentru varianta de 32 GB.

Amazon Kindle Fire HD 7"
Când vine vorba de ecrane HD, rezoluţia mare este doar începutul. Spre deosebire  de multe alte tablete, Kindle Fire HD oferă culoare şi contrast bogat din orice unghi şi un sistem avansat de filtrare polarizator personalizat cu o nouă tehnologie de anti-orbire.

Ecranul HD necesită un procesor puternic pentru a-l conduce. Procesorul TI OMAP4470 din Kindle Fire HD 7 " are lăţimea de bandă şi de memorie cu 40% mai mare decât Tegra 3, şi vă permite acces mai rapid la internet cu web browser-ul de performanţă JavaScript. Placa video SGX544 3D are nucleu grafic care poate procesa peste 12 miliarde de operaţiuni pe secundă, astfel încât, chiar jocurile cu grafica intensivă vor rula fără probleme.

Tableta Amazon Kindle Fire HD 7" este disponibilă la evoMAG la preţul promoţional de 1.089 RON.

Iar dacă nu te-am convins până acum că ai toate motivele pentru a cumpără o tabletă, te anunţ că evoMAG îţi pune la dispoziţie şi sistemul de plată, Card Avantaj cu 12 rate, fără dobândă, pentru plata integrală a ratei lunare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu