marți, 20 noiembrie 2012

Top smartphone de buget, sub 1.000 de lei


Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, Blackberry 9320, Sony Xperia U şi 2 modele Dual-Sim fac parte dintr-un top al celor mai ieftine smartphone-uri “cool”, disponibile la preţuri mai mici de 1.000 de lei.

Lista propusă de The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică şi telefonie mobilă a EuroGsm, a luat în calcul designe-ul, funcţionalităţile inedite, sistemul de operare, cât şi aplicaţiile disponibile, toate pe gustul tinerilor care se pot mândri cu un smartphone fără să cheltuiască o avere, cum ar fi, de exemplu, în cazul lui iPhone 5.

Motorola Motoluxe
Smartphone-ul elegant reprezintă alegerea perfectă pentru cei mereu în pas cu moda, iar specificaţiile performante îi garantează o performanţă de top. Terminalul este o sursă de divertisment şi dispune de aplicaţiile pentru social media. Motorola Motoluxe este un telefon robust, cu spatele carcasei din metal şi cu un ecran de 4 inch, iar procesorul de 800 Mhz şi cei 512 MB de RAM fac ca telefonul să funcţioneze foarte rapid.

Motoluxe are o cameră digitală de 8 MP cu auto focus, care poate fi utilizată pentru a face fotografii foarte bune. Telefonul este prevăzut cu o camera frontală de tip VGA, potrivită pentru apeluri video.  Vine cu o interfaţă MotoSwitch produsă de Motorola care îi permite telefonului să ştie cu cine vorbeşti şi ce aplicaţii utilizezi mai des, astfel încât să le păstreze la îndemână pentru a fi accesate foarte rapid.

Motorola Motoluxe – 1.049,99 Lei

Samsung Galaxy Ace 2
Samsung Galaxy Ace 2 aduce numeroase îmbunătăţiri faţă de versiunea precedentă, chiar dacă utilizează acelaşi procesor de 800 Mhz. Noua baterie de 1.500 mAh asigură o durată de funcţionare mai mare, în plus fiind extinsă şi capacitatea de memorie internă la 4 GB. Galaxy Ace 2 dispune de un procesor dual-core tactat la 800 MHz, un ecran WVGA de 3.8 inch şi o camera foto de 5 MP.

Dispozitivul rulează Android 2.3 Gingerbread, este echipat cu Chat ON, un program de comunicare prin mai multe canale de social media astfel încât utilizatorul să fie conectat la actualizările de pe Facebook sau Twitter.

Samsung Galaxy Ace 2 – 1.049,99 Lei

Nokia Lumia 610
Nokia 610 Lumia cu sistemul de operare Windows Phone 7.8, are o interfaţă uşor de înţeles şi folosit, iar procesorul puternic ajută la funcţionarea rapidă. Nokia Lumia 610 vine echipat cu un procesor single-core de 800 MHz, un ecran WVGA de 3.7 inch, o memorie de 256 MB RAM, capacitate de stocare de 8 GB, o camera de 5 MP şi o baterie de 1300 mAh.

Accesul la serviciile companiei finlandeze precum Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Public Transportation şi alte aplicaţii realizate de Nokia, îi asigura smartphone-ului unul din locurile fruntaşe pentru cei care nu dispun de foarte mulţi bani dar care vor caracteristici esenţiale.

Nokia Lumia 610 – 829,99 Lei 

Samsung Galaxy Xcover
Samsung Galaxy Xcover este dedicat pasionaţilor de aventură, sportivilor sau utilizatorilor care vor să fie siguri că telefonul lor nu va fi deranjat de o rafală de ploaie sau de o baie în noroi, dar care să beneficieze de puterea unui aparat cu Android. Telefonul beneficiază de certificare IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la scufundări până la adâncimi de 1 m, iar carcasa etanşă îl fereşte de pagubele produse de praf şi noroi. Displayul este unul e de 3.6 inch rezistent la zgârieturi, camera este cu LED flash cu funcţie de lanternă şi rezoluţie de 3.2 MP. Ruleaza Android 2.3 Gingerbread.

Samsung Galaxy Xcover – 1.049,99 Lei

LG Optimus L7
LG Optimus L7 vine cu sistemul Android 4.0.3, cu un procesor de 1 Ghz şi 512 Mb RAM, având cele mai performante capacităţi de operare dintre toate telefoanele prezentate în acest top. Cu o memorie internă de 4 GB, o cameră foto de 5 MP şi o baterie de 1.700 mAh, telefonul este recomandat şi pentru realizarea de fotografii şi video, deoarece are o durată mare de funcţionare. LG Optimus L7 este un smartphone rafinat, cu un touchscreen TFT de 4.3” inc şi cu o rezoluţie de 800X480 pixeli, care permite o vizualizare excelenta a pozelor si a filmelor. Telefonul dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications).

Terminalul se conectează la Wi-Fi, USB 2.0 şi foloseşte ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar care poate fi extinsa până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

LG Optimus L7 – 899,99 Lei

Blackberry 9320
Terminalul BlackBerry Curve 9320 este dedicat tinerilor ce vor să beneficieze de caracteristici satisfăcătoare, fără să facă un mare sacrificiu financiar odată cu achiziţionarea smartphone-ului.

BlackBerry Curve este un terminal perfect pentru tinerii ce vor să fie conectaţi 24 din 24 la Twitter, Facebook, Foursquare şi alte reţele de socializare. Pentru comunicarea prin serviciul de mesagerie BlackBerry Messenger, Research in Motion a echipat terminalul cu un buton dedicat, poziţionat în lateralul dispozitivului. Lista caracteristicilor modelului Curve 9320 include: un ecran de 2.44 inch, tastatura fizică QWERTY, o cameră de 3.2 megapixeli, slot MicroSD şi o baterie de 1450 mAh.

BlackBerry 9320 – 869,99 Lei

Sony Xperia U
Echipat cu sistemul de operare Android 2.3 şi un procesor de 1GHz Dual Core, Sony Xperia U oferă o experienţă de utilizare satisfăcătoare. Ecranul tactil TFT de 3,5 inc, rezistent la zgârieturi asigură o experienţă multimedia deosebită şi imagini clare. Sony Xperia U are un design distinctiv, capacul inferior se aprinde in culori vii şi permite utilizatorilor sa personalizeze culoarea acestuia in funcţie de starea de spirit.

Modelul celor de la Sony are o camera foto de 5 MP cu auto focus, zoom digital 16x şi flash LED, care permite si înregistrare video full HD. Sony Xperia U cântăreşte doar 110 grame şi are o baterie Li-Ion care permite pană la 6 ore de vorbit şi în stand-by până la 472 ore.

Sony Xperia U – 899,99 Lei

Allview Alldro P5 Dual Sim
Modelul e dotat cu Dual SIM, un procesor dual-core Cortex A9 şi rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Display-ul de 4,3 inch profită de avantajele aduse cu ajutorul tehnologiilor OGS (One Glass System) şi IPS (In-Plane Switching), care fac ca telefonul să aibă o grosime de numai 9,8 mm şi oferă un unghi de vizibilitate mai mare faţă de un display obişnuit. Imaginile sunt redate clar pe ecranul durabil din sticlă Gorilla Glass. Modelul dispune de o cameră performantă de 8 MP, cu autofocus.

Telefonul poate fi personalizat, în funcţie de starea de spirit a posesorului, cu ajutorul celor peste 10 teme încântătoare concepute de Allview. P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Allview Alldro P5 Dual Sim – 999,99 Lei

Sony Xperia Tipo Dual Sim
Xperia Tipo Dual-Sim vine echipat cu un ecran TFT de 3.2 inch cu o rezoluţie 480×320 pixeli, are un procesor single-core tactat la 800 MHz, 512 MB memorie RAM şi o cameră foto de 3.2 MP şi rulează Android 4.0.

Sony Xperia Tipo Dual Sim – 699,99 Lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu