marți, 20 noiembrie 2012

Reducere 99% de Black Friday la QuickMobile


Bătălia pentru cele mai mici preţuri ia o nouă amploare de Black Friday. QuickMobile intră în fruntea competiţiei cu reduceri de până la 99%, cel mai ridicat nivel din istoria acestei sărbători.

Black Friday devine un eveniment la nivel mondial, în care companiile oferă diferite reduceri clienţilor în scopul de a atrage sute sau chiar mii de cumpărători. Evenimentul are loc în vinerea de după Ziua Recunoştinţei şi marchează începutul sezonului de cumpărături de Crăciun.  Această sărbătoare neoficială a determinat de-a lungul timpului magazinele să deschidă porţile tot mai devreme, unele magazine din SUA deschizând la ora 00:00. În cazul magazinelor care deschid în dimineaţa de vineri, cozile se formează cu ore înainte, iar cumpărătorii se îmbulzesc pentru a prinde cele mai bune oferte. În cazul magazinelor online nu este cazul pentru toate acestea. Fiind deschise non-stop, diferenţa este doar de ora la care aceste magazine încep oficial Black Friday. În data de 23 Noiembrie, la ora 00:00 QuickMobile începe Vinerea Neagra şi se pregăteşte să atragă mii de vânători de oferte.

În anii trecuţi, multe magazine online şi-au înşelat proprii clienţi prin creşterea forţată a preţurilor cu câteva zile înainte de Black Friday, urmând ca în ziua cea mare să aducă preţurile la normal, calculând acea “umflătură” ca fiind o reducere. QuickMobile a decis să nu se implice activ anii precedenţi în acest eveniment, dar în 2012 şi-a schimbat politica referitoare la Vinerea Neagră şi pregăteşte reduceri de neegalat. Reducerile veritabile care sunt oferite clienţilor variază, atingând cote de 50% la unele produse.

QuickMobile pregăteşte cele mai mari reduceri din istoria Black Friday. Reducerile promise clienţilor QuickMobile sunt de pana la 99%, cel mai ridicat nivel din istoria acestei sărbători. Pentru a beneficia de preţuri micşorate, trebuie să intraţi pe www.QuickMobile.ro în data de 23.11.2012 şi veţi avea acces la cele mai mari reduceri din România, din lume şi din istoria Black Friday.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu