marți, 13 noiembrie 2012

Altex şi Media Galaxy, reducere de 20% la toate produsele pe 14 noiembrie


În ziua de 14 noiembrie 2012, Altex celebrează 20 de ani de la înfiinţarea companiei printr-o promoţie aniversară de 20% reducere la toate produsele achiziţionate din magazinele sale şi de pe internet. Promoţia va fi valabilă şi la Media Galaxy.

Momentul aniversar va fi marcat prin lansarea unei campanii de imagine, bazate pe conceptul „Altex de 20 de ani parte din viaţa românilor” şi a ofertei promoţionale de aniversare, din data de 14 noiembrie 2012.

Reducerea aniversară se acordă sub forma de voucher, care va putea fi utilizat în intervalul 16 noiembrie - 16 decembrie la achiziţia oricărui produs din magazinele Altex şi pe altex.ro.

„Reducerea de 20% la toate produsele din data de 14 noiembrie va fi un eveniment de anvergură pentru piaţa de electro-IT din România, prin care sărbătorim în primul rând consumatorul, care ne-a ajutat să rămânem lideri în acest domeniu pentru mai bine de 20 de ani. Am vrut ca această promoţie să însemne practic un toast dedicat celui care este în centrul activităţii noastre, clientul”, a declarat Dan Ostahie, preşedinte Altex România.

Promoţia va fi valabilă şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediagalaxy.ro în aceeaşi zi de 14 noiembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu