vineri, 29 iunie 2012

RCS&RDS a lansat Digi Oriunde. Descarcă aplicaţia din Google Play

Aplicaţia de telefonie prin internet (voice over IP - VoIP), Digi Oriunde, a RCS&RDS este disponibilă momentan abonaţilor proprii de telefonie mobilă (Digi Mobil), care dacă se află în roaming pot suna la tarife naţionale (convorbirile în reţea sunt gratuite şi nelimitate).

Ca sa poată utiliza Digi Oriunde, abonatul are nevoie de o conexiune la internet (date sau WiFi), iar aplicaţia nu mai trebuie instalată şi pe telefonul celor pe care-i sună, a declarat joi pentru HotNews.ro Cristina Nicoară, directorul de comunicare al RCS&RDS.

Informaţiile din magazinul de aplicaţii Google Play arată că dacă doi utilizatori care nu sunt clienţi Digi vor să vorbească 'gratuit' între ei prin internet trebuie să-şi instaleze pe telefoane această aplicaţie.

Tarifele Digi Oriunde sunt următoarele:
- dacă suni în reţea, către Digi Mobil sau Digi Tel, oriunde în lume (România, Spania, Italia), vorbeşti gratuit şi nelimitat
- dacă suni către reţelele mobile din România - plăteşti 3,72 eurocenţi/minut sau 6,2 eurocenţi/minut
- dacă suni către reţelele fixe din România - plăteşti 1,24 eurocenţi/minut
- dacă suni către reţelele fixe şi mobile din UE - plăteşti tarifele pe care le-ai plăti în cazul în care ai suna din România către aceste destinaţii

Aplicaţia Digi Oriunde pentru telefoanele Android poate fi descărcată din magazinul Google Play, de aici.

Un comentariu:

  1. Am instalat aplicatia pe o tableta, dar nu o pot folosi pt c nu ma pot loga (nu-mi cere nicaieri date de logare). A reusit cineva ? Ms.

    RăspundețiȘtergere