luni, 18 iunie 2012

Cosmote dublează traficul de date pentru clienţii prepaid

Odată cu venirea verii, Cosmote împrospătează oferta de internet mobil pentru clienţii prepaid, dublând traficul de internet mobil inclus, pentru ca aceştia să profite la maxim de smartphone-ul lor.

Astfel, cu ajutorul extraopţiunilor Connect Mobile, clienţii Cosmote vor putea naviga mai mult pe internet în zilele călduroase, fiind conectaţi cu prietenii lor pe social media şi permanent la curent cu toate concertele şi evenimentele importante.

Clienţii prepaid ai Cosmote care îşi activează o extraopţiune Connect Mobile până pe 13 iulie vor beneficia de dublul traficului de date standard inclus, ajungând până la 3GB, pentru a naviga mai mult pe internet, citi şi trimite e-mailuri, viziona videoclipuri sau cele mai recente ştiri şi oferte de călătorie.



Accesul la internet pe mobil poate fi utilizat fără restricţii, iar telefonul mobil poate fi utilizat ca modem la viteză de transfer de până la 7.2 Mbps. După ce se consuma traficul inclus, tariful suplimentar este de 0,2 euro credit per MB de trafic consumat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu