joi, 28 iunie 2012

Vodafone oferă Wi-Fi gratuit în Mamaia şi Costineşti

Indiferent de reţea, utilizatorii terminalelor cu conectivitate Wi-Fi beneficiază de acces gratuit la Internet pe zece zone de plajă din Mamaia şi patru din Costineşti.

Prin accesul gratuit la Internet, utilizatorii pot testa experienţa serviciilor Vodafone, precum şi aplicaţiile special dezvoltate pentru terminalele mobile.

Începând din luna iulie, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa gratuit, nelimitat, experienţa Vodafone şi aplicaţiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, pe plajele din Mamaia şi Costineşti, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată.

„Una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turişti este, ca în fiecare an, litoralul. Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis ca, începând din această vară, să facem vacanţa mai frumoasă pentru toţi utilizatorii de servicii de telefonie mobilă, prin opţiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din luna iulie, vom acoperi cele mai importante plaje din Mamaia şi Costinesti cu Wi-Fi gratuit, pentru a oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone şi de a experimenta variatele aplicaţii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde şi oricând, prin reţeaua de date a Vodafone România”, a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Pentru început, în programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul gratuit, nelimitat, la Internet va fi disponibil în Mamaia pe plajele din zona Casino - la piciorul telegondolei, în faţa hotelului Savoy, în zona hotelului Junona, pe plaja Vega, în interiorul parcului Aqua Magic, în zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, în faţa hotelurilor Flora şi Ovidiu - lângă pasarelă, în zona Melody şi zona Camping Nord.

Mai mult, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil şi în Costineşti, în zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert şi în faţa clubului Tineretului.

Vodafone îşi doreşte să fie mai aproape de turişti şi să le facă vacanţa mai frumoasă, prin intermediul internetului. Astfel, pe plajele cu acoperire Wi-Fi, turiştii vor beneficia de mai multe surprize, activităţi sportive şi concursuri cu premii atractive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu