miercuri, 27 iunie 2012

Evolio lansează seria de GPS-uri HD, cu 4 ani actualizare gratuită

Evolio comercializează, începând de astăzi, noua gamă de GPS-uri cu ecran de 5 inch High Definition, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. De asemenea, începând cu aceeaşi dată, seria de GPS-uri HD beneficiază de actualizare gratuită online iMap timp de 4 ani.

GPS-urile din aceasta serie sunt Evolio Preciso HD, un GPS de buget, şi X-Slim HD, vârful de gamă, cu funcţie Car-Kit şi navigare internet.

Pentru seria HD, Evolio a extins timpul de actualizare gratuită online la 4 ani. Serviciul de actualizare iMap permite sincronizarea GPS-ului cu serverul Evolio, acest fapt asigurând accesul la cele mai noi update-uri pentru Harta României, la o colecţie îmbogăţită de Puncte de Interes (POI) şi la baza de date Camere Radar.

Seria de GPS-uri Evolio HD marchează şi lansarea celei mai noi hărţi “Full Europe”, actualizată în martie 2012.

Platformele hardware pe care se bazează noile GPS-uri au procesoare ultra-rapide 500/533 Mhz, 128 MB RAM DDR3, 4 GB FLASH memorie de stocare, şi Bluetooth cu Dial Up Networking pt. modelul X-slim HD.

GPS-urile sunt disponibile în principalele magazine online şi începând cu 1 iulie 2012, şi în reţelele de retail specializate.

Un comentariu: