marți, 12 iunie 2012

AllDro3 Speed T, tableta cu caracteristici accentuate de netbook

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transformă cu uşurinţă într-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatură, a capacităţii de stocare şi a aplicaţiilor office şi de securitate a informaţiilor. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16 GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin modem.

„AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care caută confortul unui netbook la o tabletă. Datorită tastaturii şi a mouse-ului care-i pot fi ataşate, a aplicaţiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor şi a fişierelor de calcul, a email-ului organizat în directoare, a editorului foto şi nu numai, tableta este mai mult decât un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemănător unui netbook”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem, tableta oferă o experienţă de navigare sigură precum un netbook. Aplicaţia anti-virus preinstalată Bitdefender Mobile Security protejează informaţiile stocate în memorie. În ceea ce priveşte browsing-ul pe internet, suportul Flash Player şi HTML 5 realizează streaming video fluent în interiorul paginilor web şi permite redarea filmelor din reţea sau de pe YouTube.

Pentru o experienţă de vizionare plăcută, AllDro3 Speed T are port HDMI care permite vizionarea filmelor, imaginilor şi videoclipurilor pe televizor la rezoluţie FullHD doar prin intermediul unui cablu conectat la dispozitivele compatibile.

Alături de tastatură, ecranul IPS HD suficient de mare şi proporţionat 4:3 facilitează scrierea e-mail-urilor, discuţiile în reţele de socializare şi navigarea în directoare. Prin aplicaţia Calendar Gmail care se sincronizează cu telefonul, utilizatorii pot seta întâlniri în tabletă şi pot primi mesaje de atenţionare direct pe telefon. De asemenea, tastatura oferă suport şi în realizarea apelurile video prin intermediul camerei frontale VGA şi a aplicaţiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.

Tableta are un design modern într-o nuanţă argintie cu trăsături fine. Tastatura se transformă uşor într-o husă rezistentă din aluminiu, care are rolul de a proteja dispozitivul.




AllDro3 Speed T poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele de magazine partenere la preţul de 1.299 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu