joi, 7 iunie 2012

Allview lansează tableta universală AllDro 3 Speed cu Android 4.0

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro3 Speed, un model de ultimă generaţie extrem de util, uşor de folosit şi accesibil ca preţ. Tableta rulează Android 4.0 şi are un ecran tactil IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere video, memorie RAM de 1 GB DDR3, memorie internă 16GB şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G.

„AlllDro3 Speed este o tabletă universală care prin design-ul modern şi personalizarea cu diverse aplicaţii din magazinele preinstalate se transformă fie într-un dispozitiv business care realizează prezentări şi editează documente fie într-un dispozitiv de divertisment care rulează cele mai noi jocuri, modifică fotografii, permite streaming media şi citirea cărţilor electronice”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta se conectează la internet prin Wi-Fi şi 3G prin modem. Datorită soluţiei anti-virus preinstalate Bitdefender Mobile Security oferă o experienţă de navigare sigură, iar prin suportul Flash Player şi HTML 5 realizează streaming video fluent în interiorul paginilor web.

Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile şi cu o capacitate de redare adecvată, tableta permite vizionarea filmelor, imaginilor şi videoclipurilor pe televizor, la rezoluţie FULL HD. Mai mult, dispune şi de USB host prin care toate fişierele sunt la îndemână şi pot fi oricând accesate de pe tabletă prin dispozitive de stocare precum: hard disk extern sau memorie USB.

Tableta are un design slim şi modern care se remarcă prin trăsături fine, carcasa din spate fiind de aluminiu. Ecranul de 9,7 inch facilitează managementul fişierelor, susţinerea prezentărilor, citirea cărţilor electronice şi editarea documentelor prin aplicaţii Office.

În ceea ce priveşte apelurile video, acestea se realizează în condiţii optime prin intermediul camerei frontale de 2 MP şi a aplicaţiilor dedicate precum Yahoo sau Skype. În timpul apelurilor utilizatorii pot schimba camera frontală de 2 MP cu cea principală de 5 MP pentru a surprinde şi împărtăşi evenimentele din jur.

Datorita bateriei de 7800 mAh, cu reţeaua wireless pornită tableta oferă libertatea de navigare pe internet timp de 8 ore, în timp ce în stand-by timpul de folosire ajunge la 260 de ore.

AllDro2 Speed HD poate fi achiziţionată în versiunea albă sau neagră atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele de magazine partenere la preţul de 999 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu