miercuri, 13 iunie 2012

Samsung introduce un nou serviciu inteligent de actualizare a softului telefoanelor: SMART

De acum, utilizatorii de smartphone-uri Samsung beneficiază de un nou serviciu inteligent: SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool), un program de actualizare automată a software-ului telefoanelor Samsung. Serviciul este disponibil începând de astăzi în primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria.

Samsung Multiple Automatic Reflash Tool este un instrument prin care utilizatorii de smartphone-uri Samsung prevăzute cu Android își pot updata versiunea de software, prin simpla conectare a dispozitivului la PC cu ajutorul unui cablu USB. SMART recunoaște modelul de telefon și software-ul și descarcă automat cea mai recentă versiune de software disponibilă. Astfel, Programul permite actualizarea datelor de pe telefon prin simpla conectare a acestuia la PC prin intermediul unui cablu USB.

Există trei moduri de descarcare a software-ului, în funcție de necesitățile utilizatorului: „Default Mode” este destinat celor care își doresc cea mai nouă versiune de software, însă nu au nevoie de inițializare; „Factory Mode” permite actualizarea și inițializarea cu cea mai nouă versiune de software disponibilă a unui telefon resetat la configurația din fabrică, în timp ce opțiunea „S/W Re-download” oferă posibilitatea de a descărca cel mai recent conținut, chiar dacă dispozitivul este deja actualizat.

Programul este compatibil cu PC-urile prevăzute cu sistemul de operare Windows 7 (32/64bit) sau Windows XP (16/32bit), cu capacitate HDD de 100GB. În cazul PC-urilor cu Windows 7, SMART permite conectarea a până la 8 dispozitive, în timp ce computerele echipate cu Windows XP permit conectarea unui singur telefon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu