joi, 7 iunie 2012

Vodafone Smart II, un smartphone cu Android accesibil

De mâine, utilizatorii Vodafone România vor putea achiziţiona noul Vodafone Smart II, a doua generaţie a terminalului ce a adus smartphone-urile mai aproape de utilizatori. Noul Smart II se remarcă prin specificaţii tehnice actualizate şi un foarte bun raport preţ-calitate.

„Utilizatorii noştri vor putea beneficia de experienţa îmbunătăţită oferită de noul Vodafone Smart II, un terminal ce continua seria de lansări pe segmentul smartphone-urilor populare, deschisă de Vodafone Smart, care a devenit cel mai bine vândut terminal din categoria entry-level. Noul smartphone a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru ca orice client să poată beneficia de acces la informaţie, jocuri, reţele sociale şi aplicaţii utile. Astfel, Vodafone Smart II este destinat utilizatorilor aflaţi la început de drum în lumea telefoanelor inteligente”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Noul Vodafone Smart II, terminal ce funcţionează cu sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), este disponibil la preturi ce pornesc de la 1 Euro, împreună cu abonamentul Mega 8 şi Internet pe Mobil 250 MB.

Posesorii noului Vodafone Smart se pot bucura de camera foto de 3,2 MP, alături de un ecran touchscreen capacitiv HVGA cu diagonala de 3,2”. Utilizatorii pot stoca imaginile şi clipurile pe cardul de memorie inclus, de 2 GB.

Procesorul de 800 MHz şi memoria RAM de 512 MB asigura utilizatorilor un browsing şi acces facil la conţinutul multimedia, precum şi folosirea sutelor de mii de aplicaţii disponibile în Play Store. În plus, toţi utilizatorii îşi vor putea personaliza telefonul, beneficiind de 3 carcase gratuite, formate din câte două bucăţi, incluse în pachet, ce pot forma diferite combinaţii de culori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu