luni, 2 iulie 2012

Smartphone-uri la preţuri speciale, pentru abonaţii Vodafone

Începând de astăzi, abonaţii serviciilor Vodafone România, atât noi, cât şi existenţi, pot opta pentru o serie de smartphone-uri de ultimă generaţie, la preţuri promoţionale. Utilizatorii pot achiziţiona acum terminalul Samsung Galaxy Y la un preţ redus, de numai 9 Euro. Noile Samsung Galaxy S Advance şi LG Optimus L5 sunt disponibile la preţuri speciale.

Astfel, utilizatorii pot achiziţiona terminalul Samsung Galaxy Y, ce funcţionează cu sistemul de operare Android Gingerbread (2.3), la doar 9 Euro, împreună cu abonamentul Mega 8 şi 500MB Internet pe mobil. Mai mult, pentru clienţii persoane juridice, smartphone-ul este disponibil la un preţ de 1 Euro, împreună cu abonamentul Vodafone Business Avansat Plus. Telefonul are un ecran touchscreen, cu diagonala de 3 inch, o camera foto de 2 Mp şi un procesor ce funcţionează la viteza de 832 MHz. Mai mult, utilizatorii pot stoca fişierele multimedia pe un card microSD inclus, de 2GB. Telefonul este disponibil în versiunile de culoare alb, roz şi o combinaţie de negru cu gri.

De asemenea, abonaţii pot opta pentru noul LG Optimus L5, cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0) şi noua interfaţă LG Optimus 3.0, ce adaugă simplitate utilizării, pentru 49 Euro, împreună cu abonamentul Mega 8 şi 500MB Internet pe mobil. Clienţii serviciilor de business pot achiziţiona smartphone-ul ce dispune de un ecran cu un display generos de 4 inch şi o cameră de 5 Mp pentru 29 Euro, împreună cu abonamentul Vodafone Business Avansat Plus. Noul Optimus L5 dispune de o memorie internă totală de 4GB, GPS, conectivitate prin Wi-Fi şi NFC, într-o carcasă compactă, cu finisaje superioare, şi o grosime mai mică de 10 milimetri.

Mai mult, cel mai nou membru al familiei Galaxy S, Samsung Galaxy S Advance, are un preţ de pornire de 69 Euro, alături de abonamentul Mega 25 şi 1GB Internet pe mobil. Pentru companii, smartphone-ul este disponibil la acelaşi preţ, alături de abonamentul Vodafone Business Top. Noul Galaxy S Advance are un ecran curbat WGA Super Amoled de 4 inch şi funcţionează cu sistemul de operare Android 2.3. Alături de procesorul dual-core de 1GHz, camera foto de 5 Mp permite o înregistrare video în format HD, la 720p. Pe lângă modului GPS şi conectivitatea Wi-Fi, utilizatorii beneficiază şi de un spaţiu de stocare de 8GB, în memoria internă a terminalului.

În continuare, în cadrul campaniei „Un smartphone pentru fiecare român”, noul Vodafone Smart II, terminal ce funcţionează cu sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread), este disponibil la preţuri ce pornesc de la 1 Euro, împreună cu abonamentul Mega 8 şi Internet pe Mobil 250 MB, precum şi cu abonamentul Vodafone Business Esenţial Plus. Posesorii noului Vodafone Smart se pot bucura de cameră foto de 3,2 MP, alături de un ecran touchscreen capacitiv HVGA cu diagonala de 3,2”. Utilizatorii pot stoca imaginile şi clipurile pe cardul de memorie inclus, de 2 GB. În plus, toţi utilizatorii îşi vor putea personaliza telefonul, beneficiind de trei carcase gratuite, formate din câte două bucăţi, incluse în pachet, ce pot forma diferite combinaţii de culori.

Samsung Galaxy S III, disponibil în versiunile cu carcasă albă şi albastră, ce îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung, este disponibil utilizatorilor la un preţ de 279 Euro, împreună cu Mega 25 şi 1GB Internet pe mobil, precum şi în versiunea cu abonament Vodafone Business Top Plus, la preţul de 99 Euro. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz. Mai mult, versiunea de 32GB a revoluţionarului smartphone Samsung Galaxy S III este disponibilă, în exclusivitate pentru România, utilizatorilor Vodafone.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu