joi, 5 iulie 2012

Orange oferă internet mobil nelimitat pe plajele de la Mare

Orange oferă clienţilor o nouă opţiune pentru internetul pe mobil. Începând din luna iulie şi până la finalul lunii august, toţi abonaţii Orange care îşi activează una dintre opţiunile MySmartphone sau orice opţiune de internet pe mobil de tipul Net vor primi acces nelimitat la internet mobil pe plajele din Costineşti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia şi Vama Veche.

Oferta de internet nelimitat acoperă toate zonele de plajă ale respectivelor localităţi, iar viteza de conectare la internet va fi de până la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier, cea mai mare viteză de internet mobil disponibilă în România.

Pentru cei care doresc să beneficieze de internet pe mobil pe toată durata verii, Orange a lansat opţiunea Net Summer, valabilă pentru 3 luni. Ea poate fi activată până pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclus, şi este valabilă pe durata verii, adresându-se exclusiv abonaţilor Orange. Ea oferă 3 GB de internet (trafic naţional) pentru 3 luni, câte 1GB disponibil în fiecare lună, şi internet nelimitat pe plajă în localităţile menţionate. În plus, clienţii vor fi anunţaţi printr-un SMS când se apropie de limita traficului inclus. În cazul în care va fi depăşita limita de 1GB/luna, tariful suplimentar va fi automat de 0,50 euro/50MB.

„Clienţii noştri vor să se bucure de vară, de timpul liber pe care şi-l petrec în vacanţe, călătorind sau stând la plajă. Opţiunea Net Summer este gândită special pentru această perioadă a anului, în care internetul pe mobil este important deoarece oferă acces rapid la hărţi, la informaţii despre zone turistice, la prognoza meteo sau la e-mail şi reţele sociale” a declarat Vanina Ungureanu, Business Division Manager în cadrul Orange România.

Recent, Vodafone a anunţat că utilizatorii terminalelor cu conectivitate Wi-Fi beneficiază de acces gratuit la Internet pe zece zone de plajă din Mamaia şi patru din Costineşti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu