marți, 3 iulie 2012

Vodafone a lansat opţiunea "Roaming pe zi"

Începând de pe 1 iulie 2012, clienţii Vodafone care călătoresc în străinătate pot folosi, pe telefonul mobil, serviciile de voce şi date naţionale, incluse în abonament sau în extraopţiunile Cartelei Vodafone, la un nivel optimizat de costuri, datorita noului produs pe care Vodafone îl lansează pe piaţa din România: Roaming pe zi.

Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi, clienţii Vodafone vor putea folosi internetul pe mobil, minutele/SMS-urile naţionale incluse în planul tarifar la nivel de abonat, sau pe Cartela Vodafone. Odată activată, opţiunea este valabilă până la ora 00:00 a României şi este disponibilă în 45 de ţări.

Promoţional, după depăşirea traficului de date, a numărului de SMS-uri/minute naţionale incluse în abonament sau pe Cartela Vodafone, se va aplica planul tarifar naţional standard. În plus, primele 30 minute/zi de apeluri primite în roaming nu se vor tarifa, iar după consumarea acestora, utilizatorii vor beneficia de tariful standard. Oferta “Roaming pe zi” este disponibilă în 45 ţări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu