marți, 24 iulie 2012

Vodafone Experience Store îşi deschide porţile în AFI Palace Cotroceni

Vodafone Experience Store aduce o experienţă de retail superioară, care îmbină inovaţia tehnologică cu o nouă abordare a relaţiei cu clientul. Special pentru ziua lansării şi pentru weekendul care urmează, Vodafone organizează mai multe evenimente şi concursuri cu premii, în AFI Palace Cotroceni. În perioada 26 - 29 iulie, în Vodafone Experience Store va fi disponibilă o ofertă promoţionala specială, care aduce 100 de Euro discount.

Vodafone Experience Store îşi va deschide porţile pentru toţi fanii tehnologiei dornici să se bucure de o experienţă de retail cu adevărat inovatoare, care îmbină accesul direct şi facil la tehnologie şi gadget-urile de ultimă generaţie cu o interacţiune personalizată şi cât mai caldă cu vizitatorii şi clienţii.

Situat în AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store se întinde pe un spaţiu deschis de 500 mp, la etajul 1, în proximitatea patinoarului. Aici, clienţii vor putea explora şi testa lumea Internetului mobil la viteze de până la 43.2 Mbps, cu ajutorul celor mai performante smartphone-uri şi tablete, împreună cu produsele şi serviciile din portofoliul Vodafone. Mobilitatea este, de altfel, conceptul cheie pentru întreaga experienţă, de la design şi mobilier, până la asistenţa acordată clienţilor.

Special pentru lansare, începând de astăzi şi până pe 29 iulie, toţi cei pasionaţi de lumea tehnologiei sunt aşteptaţi în zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate în apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii şi a se bucura de evenimente inedite. Cu ajutorul tabletelor şi a telefoanelor, vizitatorii vor putea să compună muzică, să picteze sau să „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil. Toţi participanţii vor intra automat într-o tombolă la care vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum şi lecţii particulare de muzică, pictură, fotografie.

În 26 iulie, ziua lansării, Vodafone Experience Store va fi locul în care „tehnologia devine artă”, astfel, că mai mulţi artişti vor interacţiona cu publicul din AFI Palace Cotroceni într-un mod inedit: un DJ va susţine un recital special, mixând la tablete, un artist ilustrator va înlocui pânza cu o tabletă şi creionul cu o aplicaţie specială de desenat pentru telefonul mobil şi va face portrete digitale tuturor celor care vor păşi pe porţile magazinului, un actor „va mima” aplicaţii pentru telefonul mobil iar trupa Sensor va susţine un concert inedit pe tablete. Mai mult, clienţii prezenţi joi în AFI Palace Cotroceni, începând cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus în joc premii speciale - terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) şi bilete la film.

În plus, în perioada 26 - 29 iulie, în Vodafone Experience Store va fi disponibilă o ofertă promoţională, valabilă atât pentru clienţii noi cât şi pentru cei existenţi, astfel:

- Clienţii care vor achiziţiona un abonament începând cu Mega 11 + opţiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri performante (iPhone 4S 16 GB/ 32 GB/ 64 GB, iPhone 4 8Gb, HTC One S, HTC One X, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, LG Optimus 3D Max, Motorola RAZR Maxx, Motorola RAZR, Nokia Lumia 800/ 900, Black Berry Torch 9810, BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Note 16GB, Samsung Nexus Galaxy I9250, Samsung GALAXY S III 32GB, Sony Xperia S, LG Optimus 4X), precum şi beneficii duble (minute/SMS în reţea, minute/SMS naţionale, trafic internet), pe o perioadă de 6 luni, pentru pachetele Smartphone începând cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

- Clienţii care vor achiziţiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi căşti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu