luni, 16 iulie 2012

Vodafone oferă acces la internet gratuit prin Wi-Fi în 26 de oraşe

Indiferent de reţea, utilizatorii terminalelor cu conectivitate Wi-Fi beneficiază, promoţional, de acces gratuit la Internet în 80 de zone, din 26 oraşe. Prin accesul gratuit la Internet, utilizatorii pot testa experienţa serviciilor Vodafone.

Începând de astăzi, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa gratuit experienţa Vodafone şi aplicaţiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, printr-o reţea naţională de 80 de zone Wi-Fi, situate în 26 de oraşe, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată.

„Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis să extindem acoperirea teritorială cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul românesc, până la cele mai frecventate zone din ţară, în perioada vacanţelor de vară. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem să oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone şi de a experimenta variatele aplicaţii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde şi oricând, prin reţeaua noastră de date”, a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Astfel, în această etapă de extindere a acoperirii Wi-Fi, Vodafone a instalat puncte de conectare online în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanţa, Costineşti, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Iaşi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Sighişoara, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Târgovişte şi Tunari.

În Bucureşti, printre zonele în care Vodafone a instalat puncte de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, se numără şi în Plaza România şi Sala Polivalentă.

Programul de acoperire Wi-Fi a avut, ca primă etapă, oferirea de acces la Internet gratuit, nelimitat, pe o serie de pârtii principale, din Gura Humorului, Straja, Cavnic (Icoana), Baisoara, Arieseni (Vartop), Predeal şi Poiana Braşov.

Apoi, dezvoltarea a continuat în Mamaia, pe plajele din zona Casino - la piciorul telegondolei, în fata hotelului Savoy, în zona hotelului Junona, pe plaja Vega, în interiorul parcului Aqua Magic, în zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, în faţa hotelurilor Flora şi Ovidiu - lângă pasarelă, în zona Melody şi zona Camping Nord. Mai mult, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi este disponibil şi în Costineşti, în zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert şi în faţa clubului Tineretului.

Acoperirea cu Wi-Fi face parte din planul Vodafone de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a experimenta serviciile şi conectivitatea online, în cat mai multe dintre destinaţiile atractive ale ţării.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu