miercuri, 4 iulie 2012

Sony a primit 4 premii red dot pentru design

Sony Xperia active şi Xperia ion au fost premiate pentru înalta calitate şi stilul minimalist. Căştile Smart Wireless şi SmartDock-ul pentru Xperia ion au fost recunoscute pentru designul discret şi funcţionalitatea impresionantă. Xperia ray a primit o menţiune onorabilă pentru aspect şi utilitate. Vezi ce produse au mai fost premiate de red dot.

Sony a anunţat astăzi că a primit 4 premii red dot 2012 la categoria Design de Produs, precum şi o menţiune onorabilă. Juriul de experţi internaţionali au evaluat candidaţii pe criterii cheie, inclusiv gradul de inovaţie, ergonomie, durabilitate şi ecologie. Prezentarea premiilor a avut loc în Essen, Germania, pe 2 iulie.

Xperia active, Xperia ion, Smart Wireless Headset pro şi SmartDock pentru Xperia ion au primit premii red dot, în timp ce Xperia ray a primit o menţiune.

Sony nu a fost singurul câştigător, red dot înmânând premii şi altor producători din această industrie. HTC a primit unul pentru Droid Incredible 2, precum şi Alcatel pentru OT-916, dar şi produsele Lenovo S800, Vodafone 555 Blue şi 858 Smart.

Apple a primit două premii, unul pentru tableta noul iPad 3 şi unul pentru celebra „smart cover”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu