miercuri, 4 iulie 2012

Nokia are un plan de backup dacă Windows Phone 8 nu dă rezultate

Nokia a fost până acum foarte fermă în a nu pune Android pe telefoanele sale, dar asta s-ar putea schimba dacă viitorul sistem de operare al Microsoft, Windows Phone 8, îşi ratează startul. Vezi care este planul de rezervă al Nokia!

Într-un interviu pentru o televiziune finlandeză, un membru al conducerii Nokia a declarat că are un „planul de rezervă” al companiei, dacă Windows Phone 8 nu dă rezultate. Chiar dacă nu a spus explicit despre ce sistem de operare este vorba, nu poate fi decât Android alternativa.

Cu toate acestea, oficialul companiei a adăugat că este mulţumit de cum se întrevede Windows Phone 8 aşa că trecerea la planul B, probabil, nu va fi necesar. Microsoft şi Nokia mizează pe mai multe facilităţi şi mai puţin bug-uri pentru a întoarce piaţa în favoarea lor.

Mulţi probabil ar fi foarte fericiţi dacă Nokia ar lansa smartphone-uri cu Android şi ar începe să fabrice dispozitive cu adevărat performante. Cu toate acestea, o asemenea turnură este improbabilă, mai ales că înţelegerea dintre Nokia şi Microsoft se pare că conţine şi nişte clauze, ce forţează compania să se concentreze pe sistemul Windows Phone.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu