luni, 2 iunie 2014

RCS-RDS: noi telefoane cu plata în rate fără dobândă

RCS RDS vine cu o nouă ofertă de telefoane mobile, ce pot fi achiziţionate în rate, disponibilă atât pentru abonaţii existenţi cât şi pentru clienţii noi.

Conform noilor oferte, clienţii existenţi trebuie să aibă abonament la minim un serviciu RCS RDS (cablu, DTH, sau internet), cu 6 luni de facturi achitate şi beneficiază de un sistem de rate avantajos. Pentru restul oferta de asemenea valabilă, dar se sistemul de rate este un pic diferit, cu avans mai mare.

Majoritatea terminalelor necesită plata unui avans cuprins între 10-20%, iar cei interesaţi  vor  putea alege un sistem de rate pe 3, 6 sau 12 luni, în funcţie de preferinţe şi de buget.

Printre cele mai atractive terminale din oferta RCS RDS, regăsim modelul Samsung Galaxy Note 3, device ce poate fi achiziţionat cu avans iniţial de 20% - 445 lei şi o rată lunară de 594 lei (3 luni), 297 lei (6 luni), respectiv 148 lei lunar pentru sistemul de 12 rate.

Apple iPhone 5S este terminalul cel mai scump în oferta RCS, costând 2.952 lei sau 590 lei avans (20%) şi restul în rate.



Pentru mai multe detalii, merge la cel mai apropiat centru RCS RDS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu