vineri, 13 iunie 2014

"Vodafone la mondiale", o nouă aplicaţie dedicată pasionaţilor de fotbal

Special pentru Cupa Mondială 2014 din Brazilia, Vodafone România lansează o nouă aplicaţie pentru telefoane şi tablete, dedicată iubitorilor fotbalului: Vodafone la Mondiale.

Aplicaţia “Vodafone la Mondiale” le va permite utilizatorilor să afle în timp real cele mai noi informaţii privind rezultatele meciurilor în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia şi să fie în permanentă conectaţi la evoluţia echipei preferate.

Totodată, aplicaţia va cuprinde articole şi cronici semnate de unii dintre cei mai buni jurnalişti sportivi din lume, acreditaţi de FIFA, precum şi programul, rezumatele şi diverse statistici privind meciurile disputate.

Aplicaţia va putea fi descărcată din Google Play şi App Store şi este compatibilă cu telefoanele care funcţionează pe sistem de operare Android sau iOS.
În curând, aplicaţia va conţine şi o secţiune interactivă cu teste zilnice, formate din 20 de întrebări din istoria Cupei Mondiale. Toţi cei care vor răspunde corect la întrebări vor intră automat în tragerea la sorţi săptămânală.

Lunar, zeci de mii de clienţi îşi instalează aplicaţiile Vodafone pe smartphone sau tabletă. În prezent, portofoliul de aplicaţii dezvoltate de Vodafone cuprinde peste 35 de aplicaţii, care răspund unor nevoi diverse: pentru divertisment (Seenow, Zonga, Cinemagia, Tonuri de aşteptare, Mobuy etc).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu