marți, 24 iunie 2014

Allview Impera i8, tabletă cu Windows 8.1 la doar 850 lei

Allview a lansat prima sa tabletă cu Windows 8.1, specificaţii decente şi un preţ foarte competitiv pe o piaţă dominată de dispozitive cu Android.

Acum că Microsoft a anunţat că Windows 8.1 este disponibil gratuit producătorilor ce doresc să lanseze tablete sau telefoane cu noul său sistem de operare, iată că Allview este printre primii care oferă un asemenea dispozitiv pe piaţa din România.

Tableta Impera i8 are un ecran de 8 inch IPS, cu rezoluţie 1280x800 px, procesor Intel Atom quad-core la 1,33 Ghz (burst până la 1,8 Ghz) cu arhitectură pe 64 biţi, grafică Intel HD,1 GB de memorie RAM DD3 (cam puţină, având în vedere că vorbim despre Windows – un mare consumator de resurse, ca nu mai amintem de aplicaţii), 16 GB de momorie internă pentru stocare, cu posibilitate de extindere printr-un card microSD de până la 32 GB.

Pe partea de conectivitate avem Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, USB 2.0.

Tableta Allview Impera i8 vine cu două camere foto, una principală de 5 MP, cu autofocus, şi una secundară, de 2 MP, pentru apeluri video la calitate HD. Sunetul este asigurat de 1 difuzor stereo.

Bateria de 3.800 mAh primite un timp de utilizare de 4,5 ore – rezonabil având în vedere nivelul de preţ în care se încadrează această tabletă cu Windows 8.1.

Ca orice tableta cu Windows 8.1, tableta Allview Impera i8 are preinstalat pachetul Office 365 Personal (ce include popularele Word, Excel, PowerPoint, etc.) + 1 TB stocare pe OneDrive, bonus de la Microsoft.

Allview pune la dispoziţie clienţilor tableta Impera i8 la preţul de 848 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu