luni, 23 iunie 2014

Vodafone şi-a extins reţeaua 4G în 19 oraşe mari din România

Vodafone adaugă Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş în aria de acoperire 4G, alături de oraşele deja existente: Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Bucureşti.

Vodafone oferă utilizatorilor viteze 4G de până la 150 Mbps, iar până la sfârşitul lunii iulie, toate cele 19 oraşe vor avea o acoperire de 100% din populaţie.

Pentru clienţii companii, Vodafone România a implementat o serie de soluţii de ultima generaţie, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o soluţie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din ţară, sau o soluţie completă de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizată a datelor şi acces de pe smartphone-uri şi tablete.

Pentru clienţii persoane fizice, Vodafone România a inclus, recent, serviciile 4G în toată gama de abonamente RED, la preţuri ce pornesc de la 19 Euro/luna (TVA inclus).

Vodafone România a fost certificată recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). De asemenea, Vodafone România este certificată pentru Management-ul Calităţii cu ISO 9001 tot de către Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Cele două certificări atestă inclusiv zona operaţiunilor de reţea 4G.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu