miercuri, 4 iunie 2014

Sony Xperia T3, cel mai subţire smartphone din gama sa

Sony a dezvăluit cel mai subţire telefon de 5,3 inch, Xperia T3. Acesta măsoară 7 mm grosime şi chiar dacă nu este cel mai subţire telefon din lume, este totuşi impresionant pentru clasa sa. Sony Xperia T3 are multe asemănări cu Xperia T2 Ultra, dar este mai compact.

Sony Xperia T3 are un ecran Triluminous IPS de 5,3 inch cu rezoluţie 1280x720 px, deci o densitate de 277 ppi, şi beneficiază de tehnologia Bravia Bngine 2.

Cadrul este construit în modul tradiţional de design OmniBalance, cu o margine metalică. Spatele este dintr-un plastic mat şi vine cu trei culori: alb, negru şi mov.

Noul smartphone Xperia T3 are procesor quad-core Cortex-A7, 1 GB de memorie RAM procesor  grafic Adreno 305. Memoria internă  pentru stocare este 8 GB (5 GB liberi) dar se poate extinde printr-un card microSD de până la 32 GB.

Camera principală are un senzor Sony Exmor RS de 8 MP şi include facilităţile uzuale: Superior Auto, AR effects, stabilizare Steady Shot, Social live (live streaming pe  Facebook) şi autofocus cu funcţie de urmărire. Camera  frontală are 1,1 MP şi este capabilă să înregistreze video HD 720p.

Sony Xperia T3 este bogat pe partea de conectivitate pentru un device mediu, începând cu uzualul 2G/3G, 4G LTE cat 4, cu dowload până la 150 Mbps, Wi-Fi cu Miracast şi DLNA, bluetooth 4.0, NFC şi A-GPS.

Bateria relativ mică, de doar 2.500 mAh promite până la 13 ore de convorbiri telefonice, iar modul Stamina poate reduce puterea pentru a extinde şi mai mult durata de viaţa a bateriei.

Sony Xperia T3 vine cu cel mai nou sistem de operare Android, versiunea 4.4 KitKat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu