luni, 30 iunie 2014

Abonaţii Vodafone pot vorbi în roaming la tarife şi mai avantajoase

Începând cu 1 iulie, Vodafone România reduce tarifele standard de roaming, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene. În plus, special pentru clienţii Vodafone care vor fi în roaming în Europa, Vodafone face opţiunea “Roaming pe zi” şi mai accesibilă şi reduce tarifele zilnice cu 50%.

În iulie şi august 2014, abonaţii Vodafone, clienţi noi şi existenţi, atât persoane fizice cât şi clienţi business, pot vorbi în roaming cu o taxa zilnică redusă de la 3,99 Euro/zi la 1,99 Euro/zi. Şi clienţii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming în abonament beneficiază de costuri reduse pentru opţiunea “Roaming pe zi”. Astfel, clienţii pachetelor RED pot vorbi nelimitat şi pot folosi traficul de internet inclus ori de câte ori călătoresc în Europa, la o taxa zilnică redusă de la 3 Euro la 1,5 Euro (TVA inclus).

Opţiunea “Roaming pe zi” este disponibilă pentru clienţii Vodafone România care călătoresc în 35 de ţări, astfel: ţări din Uniunea Europeană (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar şi alte ţări precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elveţia.

Clienţii Vodafone pot activă opţiunea “Roaming pe zi” la *100# şi *222, online, prin MyVodafone, sau în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi. Promoţia pentru opţiunea “Roaming pe zi” este valabilă până pe 31 august 2014.

Tot începând de astăzi, 1 iulie 2014, Vodafone România modifică tarifele standard de roaming în conformitate cu Regulamentul de Roaming Internaţional impus în Uniunea Europeană. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clienţii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare avantajos. Utilizatorii vor plăti 0,24Euro/ minut (TVA inclus), pentru un apel efectuat, 0,06 Euro/ minut (TVA inclus) pentru un apel primit, 0,07 Euro (TVA inclus) pentru trimiterea unui mesaj text. Şi traficul de date este redus la 0,25 Euro/ MB (TVA inclus).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu