miercuri, 23 ianuarie 2013

Tableta Microsoft Surface Pro se lansează pe 9 februarie, de la 899 dolari


Mult-anticipata tabletă de la Microsoft are în sfârşit o dată oficială de lansare pe piaţă, clienţii putând astfel să se bucure de toate noile facilităţi ale sistemului de operare Windows 8.

Surface Pro este programată să ajungă pe piaţă, la anumiţi retaileri, pe 9 februarie 2013, la circa 3 luni după lansarea tabletei Surface RT – varianta light a Windows 8.

La fel ca şi versiunea RT, Surface Pro vine în două capacităţi de stocare, dar de data asta vorbim de 64 GB şi respectiv 128 GB de memorie internă. Cele două versiuni vor costa 899 dolari şi 999 dolari, iar tastatura special proiectată pentru noua tabletă Surface Pro va costa încă 100 dolari.

Principalul avantaj al tabletei Surface Pro faţă de Surface RT este posibilitatea de a rula aplicaţii de Windows PC, faţă de doar aplicaţii Metrou downloadate din Windows Store. Există de asemenea suport pentru stylus.

Tableta Surface Pro are un procesor Intel Core i5 şi display Full HD iar din această cauză bateria ţine ceva mai puţin decât ne-am aştepta: doar 5 ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu