luni, 21 ianuarie 2013

iPhone Math de 4,8 inch va fi lansat alături de iPhone 5S?

Apple ar putea pregăti un smartphone şi mai mare, numit aparent iPhone Math, pe care să-l lanseze alături de iPhone 5S în iunie, conform ultimelor speculaţii din industrie.

Conform China Times, iPhone Math va avea un ecran de 4,8 inch şi o cameră de 8 MP.

În loc să înlocuiască iPhone 5S, noul smartphone iPhone Math va fi parte a unei lansări duale a firmei din Cupertino, ce vrea să ofere clienţilor o gamă mai variată de telefoane.

iPhone Math = iPhone 6?
Dacă ar fi să credem că va fi lansat un iPhone cu ecranul şi mai mare, atunci Math ar putea fi vândut sub denumirea iPhone 6 şi ar putea avea un preţ premium, tipic Apple, în timp ce mult zvonitul iPhone 5S să păstreze dimensiunile lui iPhone 5 dar să fie ceva mai ieftin.

Bineînţeles, acestea sunt doar nişte speculaţii, şi ar fi o lovitură uriaşă a celor de la Apple să lanseze două telefoane în acelaşi timp – cu toate că la fel se specula şi în privinţa lui iPad mini şi până la urmă s-a adeverit.

Mai mult, acelaşi articol sugerează că Apple va lansa şi alte telefoane iPhone în acest an, unul cu o cameră de 12 MP fiind programat pentru Crăciun. Eu nu suntem prea convins. Voi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu