miercuri, 16 ianuarie 2013

Google TV la CES 2013


LG Electronics a prezentat seria extinsă de televizoare Google TV în cadrul târgului internaţional de electronice pentru consumatori (CES), desfăşurat în Las Vegas. Noile modele LG, GA7900 şi GA6400, oferă consumatorilor o experienţă intuitivă extraordinară, având dimensiuni diferite şi un nou design care răspund aşteptărilor unui număr mai mare de consumatori.

Cea mai nouă platformă Google TV şi telecomanda LG Magic Remote Qwerty se completează perfect pentru a îmbunătăţi eficacitatea funcţiei Voice Search şi a ghidului rapid PrimeTime. Platforma actualizată Smart Home oferă o experienţă mai buna de utilizare prin accesul facil la VoD, YouTube şi alte aplicaţii. Astfel, utilizatorii pot descoperi un conţinut captivant dintr-o varietate de opţiuni disponibile pe LG Google TV, într-un mod care este acum mai uşor ca niciodată. În plus, modelul premium încorporează designul avansat LG Cinema Screen pentru un look modern şi atrăgător.

LG Google TV redefineşte experienţa de utilizare. Platforma permite o utilizare facilă ce amintește de simplitatea de utilizare a modelelor de televizoare anterioare. Noua platforma Smart Home oferă tipuri variate de “carduri” care funcţionează drept foldere pentru aplicaţii sau alt tip de conţinut. Noul card My Interest poate afişa informaţii utile, inclusiv vremea în timp real şi ştiri personalizate.

Interfaţa de utilizare poate fi explorată în întregime folosind telecomanda Magic Remote Qwerty, care îmbină o tastatură completă cu avantajele de utilizare a telecomenzii Magic Remote cu funcţia de control prin point-and-click. Funcția de recunoaștere vocală încorporată în telecomandă se potriveşte perfect cu funcţia de căutare Google. Aceste funcții amplifică eficacitatea ghidului rapid PrimeTime pentru a oferi o experienţă extraordinară de utilizare şi o căutare facilă printre cele peste 100.000 de filme disponibile şi seriale TV.

Procesorul dual core LG Smart TV permite navigarea rapidă prin meniu, pe internet şi video streaming. Puterea procesorului adiţional permite motorului TruePicture XD să proceseze mai rapid şi precis imaginile, pentru culori mai vii, contrast puternic şi o claritate superioară a imaginii.

Pentru modelul premium, LG a încorporat designul avansat Cinema Screen pentru a oferi un look modern. Datorită acestui design, rama televizorului este şi mai subţire, oferind acestuia un look slim, creând impresia unui display fără ramă. Design-ul unic al standului televizorului LG Google TV completează imaginea, integrând perfect televizorul într-un living modern și elegant.

LG Smart TV cu Google TV oferă opţiuni extraordinare de conectivitate şi poate fi conectat la diverse dispozitive wireless. Prin intermediul celei mai recente actualizări a aplicaţiei YouTube pentru Android, telefoanele smart şi tabletele pot fi conectate la Google TV prin aceeaşi reţea via Wi-Fi, permiţând trimiterea rapidă a filmelor de pe dispozitive pe televizor.

Pasionaţii de jocuri se pot bucura pentru că LG Google TV oferă aplicaţia OnLive pre-instalată, ceea ce transformă televizorul într-o platformă incredibilă de joc fără o consolă. Aplicaţia permite accesul la sute de jocuri video de înaltă calitate, disponibile instant din cloud. Oferind şi funcţia Cinema 3D, LG Google TV foloseşte tehnologia FPR pentru a aduce pasionaţilor de filme şi jocuri un efect 3D extraordinar fără a distorsiona imaginea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu