luni, 28 ianuarie 2013

HTC Mini, o telecomandă pentru smartphone?


După ce a lansat un superb smartphone cu ecran Full HD, Butterfly, HTC a anunţat lansarea unui dispozitiv de control de la distanţă a acestuia. HTC Mini, o telecomandă cu NFC, este acum oferită în China alături de smartphone-ul de vârf Butterfly.

HTC Mini se conectează la smartphone-ul HTC Butterfly prin bluetooth şi ajută utilizatorii să efectueze apeluri fără a se atinge de telefon.

HTC Mini utilizează tehnologia NFC pentru a se împerechea cu smartphone-ul şi poate fi utilizat ca o telecomandă. HTC Mini poate afişa mesaje, intrări din calendar şi logu-urile apelurilor pe ecranul său monocrom.

HTC Mini poate fi utilizat de asemenea şi pentru a naviga prin meniu când smartphone-ul este conectat la HDTV. Telecomanda Mini poate declanşa şi camera telefonului când vrem să facem o poză de grup, de exemplu.

Deocamdată nu au fost oferite informaţii legate de preţ şi disponibilitate pentru acest gadget în alte regiuni.

HTC ne spune că telefoanele mobile nu mai sunt… mobile? Se pare că da, pentru că ne propune o telecomandă pentru un smartphone! Este un smartphone cu ecran de 5 inch FULL HD atât de incomod pentru a efectua apeluri şi pentru a ne consulta agenda încât mai bine îl ţinem în buzunar şi folosim o telecomandă? Tu ce crezi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu