luni, 21 ianuarie 2013

Motorola X: un smartphone de top cu Android 5.0 pregătit pentru Google I/O

De multă vreme fanii şi entuziaştii aşteaptă un super-smartphone de la Motorola, iar acum se pare că firma preluată de Google în 2011 va fi prima care va lansa un terminal cu noul sistem de operare Android 5.0 Key Lime Pie.

Motorola pregăteşte un super-telefon cu ecran de 5 inch, rezoluţie Full HD 1080p şi Android 5.0 Key Lime Pie la bord, ce va fi anunţat oficial la Google I/O 2013 în luna mai.

Până acum, în cadrul evenimentelor Google I/O se anunţau noi versiuni de Android şi noi terminale Nexus, telefoane şi/sau tablete, dar având în vedere că Motorola a fost cumpărată de Google în 2011, este foarte plauzibilă această lansare. Zvonurile cum că LG ar construi următorul Nexus, Nexus 5, au fost deja dezminţite de compania sud-coreeană.

Motorola X nu va fi un smartphone ce va fi vândut exclusiv în SUA, aşa cum s-a întâmplat cu linia Droid, ci va fi un super-telefon disponibil la majoritatea operatorilor din lume. Sperăm că şi în România.

Conform unor surse, Motorola X nu va fi un membru al familiei Nexus, ci doar un simplu smartphone cu ecran de 5 inch şi noul sistem de operare Android 5.0. Cam bizar, dar rămâne de văzut. Chiar şi aşa, sper ca pe lângă ecranul FULL HD să aibă 2 GB de RAM, procesor quad-core şi baterie de cel puţin 3.300 mAh şi astfel va fi „cel mai tare” smartphone din lume.

De asemenea, Motorola se pare că a lucrat mult la îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor pe smarthone-urile sale, pregătind o nouă interfaţă şi noi adăugiri menite să facă Android un sistem de operare şi mai bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu