luni, 21 ianuarie 2013

Sony Xperia Tablet Z, o tabletă super-slim şi performantă

Sony a prezentat astăzi noua tabletă Sony Xperia Tablet Z ce va fi lansată pe piaţa din Japonia în această primăvară. Sony Xperia Tablet Z este o tabletă rezistentă la apă şi praf, foarte performantă, echipată cu un ecran de top, însă este foarte uşoară, cu doar 495 grame greutate.

Sony Xperia Tablet Z are un ecran „Reality Display” de 10,1 inch, cu rezoluţie FULL HD 1080p şi vine cu „Mobile Bravia Engine” ce promite culori mai bine reprezentate şi mai vii.

Sony Xperia Tablet Z are o cameră de 8 MP cu senzor Exmor R. Camera recunoaşte automat scena în ambianţă slab iluminată şi ajustează automat setările. Tableta vine şi cu o funcţie ce aduce împreună mişcarea şi sunetul: S-Force Surround 3D – tehnologia de sunet virtual aduce o senzaţie de spaţialitate. O altă tehnologie utilă o reprezintă NFC (Near Field Communication): prin simpla atingere a unui smartphone cu această funcţie se pot transmite fără fir fotografii şi muzică.

Tableta Sony Xperia Tablet Z are un procesor quad-core la 1,5 Ghz ce promite performanţe de top în domeniu, 2 GB de RAM şi 32 GB de memorie pentru stocare. Sistemul de operare este Android 4,1 Jelly Bean iar ca şi conectivitate Sony a anunţat că pe lângă Wi-Fi, tableta va avea suport 4G LTE, deci viteză la internet de vârf.

Noua tabletă va fi disponibilă pe piaţă în două culori, negru şi alb. Preţurile nu au fost dezvăluite deocamdată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu