vineri, 25 ianuarie 2013

Samsung Galaxy Xcover 2, prezentat oficial


Samsung a dezvăluit astăzi telefonul Xcover 2, a doua generaţie a smartphone-ului rezistent la apă şi praf ce a fost foarte apreciat în toată lumea, inclusiv în România. Noul Galaxy Xcover 2 vine cu dotări îmbunătăţite şi sistemul de operare Android 4.1, ce promit să facă experienţa utilizării mai uşoară şi mai plăcută.

Galaxy Xcover 2 este optimizat pentru  a fi utilizat fără nicio problemă în cele mai dure condiţii. Protejat în faţa intemperiilor, telefonul Samsung Galaxy Xcover 2 este rezistent la praf, nisip şi apă, până la adâncimi de un metru pentru 30 minute (certificat IP67). Poţi chiar face fotografii sub apă, folosind butonul dedicat camerei foto – o noutate absolută faţă de vechiul Xcover.

Samsung Galaxy Xcover are un ecran de 4 inch WVGA TFT (800x400 px), procesor dual-core la 1 Ghz, 1 GB de memorie RAM, 4 GB de memorie pentru stocare internă + slot microSD şi rulează Android 4.1 Jelly Bean cu interfaţa TouchWiz. Camera principală este de 5 MP şi poate înregistra video HD la 720p + o cameră foto secundară în faţă pentru videochat.

Măsurând 130,5x67,7x12 mm, Xcover 2 este ceva mai mare decât predecesorul său şi puţin mai greu, la 149 grame. Telefonul are însă şi o baterie mai mare, de 1700 mAh, ce promite un timp mai mare de utilizare şi 570 ore de stand-by.

Pe partea de conectivitate, Samsung Galaxy Xcover 2 are 2G+3G la 14,4 Mps, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 şi GPS+GLONASS ce promite detectarea mai rapidă a semnalului sateliţilor şi o acurateţe cu până la 20% mai mare.

Noul smartphone rezistent la praf şi apă Samsung Galaxy Xcover2 poate fi deja pre-comandat în Suedia la un preţ de 310 euro (fără conectare). Livrările sunt programate să înceapă pe 21 februarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu