vineri, 22 februarie 2013

Topul Tehnologiilor, ediția 2013

Viteza cu care noile tehnologii ajung să schimbe felul în care facem lucrurile este uimitoare. Astăzi, aproape că nu ne mai putem imagina viața fără dispozitive conectate la internet, acces permanent la rețele noastre sociale și gadget-uri din ce în ce mai ușoare și mai inteligente, fie ele telefoane, tablete sau aparate foto.

De aceea, la fel ca în ultimii doi ani, eMAG a analizat fiecare produs lansat în ultimul an pe piața din România și a întocmit  un Top al Tehnologiilor, luând în calcul atât inovaţia tehnologică, cât și impactul pe care aceste produse l-au avut  pe piaţă.

Topul Tehnologiilor 2012

1.  Cele mai bune smartphone-uri din lume iPhone 5 și Samsung Galaxy S3.

2. Tabletă sau laptop? Asta a fost întrebarea anului 2012. Laptopurile convertibile cu Windows 8 au fost unul din răspunsurile la această dilemă, dându-le posibilitatea consumatorilor să se bucure de performanțe de vârf atât în modul tabletă, cât și în modul Ultrabook.

3.  iPad mini – și mai multă portabilitate pentru tableta de la care a început totul.

4.  TV-uri interactive Samsung.  Noua tehnologie introdusă de Samsung permite controlarea Smart TV-ul folosind mișcări și comenzi vocale simple..

5.  Windows 8. Tablete tactile. Laptopuri ultraportabile. Desktopuri de mare viteză.

6. MacBook Retina 15”. MacBook Pro vine acum cu uimitorul ecran Retina, ce are cea mai mare rezoluție din lume, dar și cu arhitectură flash integrală, cele mai rapide procesoare mobile și un design incredibil de subțire și ușor.

7.  Tableta Samsung Galaxy Note. Desenezi, iei notițe, lucrezi mai ușor ca oricând..

8. Sony Cyber-Shot DCS-RX100. Senzorul CMOS de 20.2 MP, filmarea Full HD, obiectivul luminos și aspectul clasic-retro recomandă Sony Cyber-Shot RX100 ca un compact profesional și ultra performant.

9. Procesoarele Intel Ivy Bridge reprezintă cea mai avansată tehnologie Intel din istorie.

10.  Noul HP Envy x2 îți oferă puterea a două dispozitive într-unul singur: un laptop cu ecran touch HD strălucitor și o tabletă care poate fi detașată imediat când îți dorești flexibilitate și ultra portabilitate.

11.  Viteză și rezistență de top. Cu un SSD, aduci viteza întregului tău PC la un cu totul alt nivel.

 12.  Obiectiv Nikon 18-300mm VR. Un obiectiv multifuncțional, în format DX, cu un interval de zoom extrem de ridicat de 16.7x și o distanță focală foarte extinsă, de 18-300 mm, este perfect pentru călătorii sau pentru momentele în care dorești să ai cu tine un singur obiectiv.

 13.  Tableta Google Nexus 7 - ai parte de tehnologie de ultimă generație într-o formă ultra-compactă și de cea mai pură experiență Android.

14.  Gama printing Epson CISS - poti să tipărești fără să plătești pentru cerneală timp de un an de zile.

15.  Galaxy Camera. Perfectă pentru cei care vor să fie mereu conectați la rețelele sociale și să împărtășească rapid și la o calitate impresionantă imagini și filme.

16.  Plite cu inducție. Gătitul pe plită cu inducție este mai simplu, mai rapid și mai controlat.

17.  Tehnologia mirrorless. Cu aparatele foto mirrorless ai calitatea DSLR într-o formă compactă, care încape în orice buzunar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu