luni, 11 februarie 2013

Reţeaua Star Taxi se măreşte: după Bucureşti şi Braşov, bifează Timişoara şi Iaşi

Disponibilă gratuit, aplicaţia Star Taxi  permite unui utilizator să îşi comande un taxi licenţiat, să vadă poziţia lui pe hartă în timp real, să aleagă dacă vrea să răspundă la apel un anumit şofer, pe baza comentariilor şi a ratingului acestuia, acordate de clienţii anteriori. În plus, clientul beneficiază de acces gratuit la Internet Wi-Fi pe tot parcursul călătoriei cu taxiul.

 La mai puţin de jumătate de an de la lansare, Star Taxi are peste 65.000 de descărcări pe Android şi iOS şi zilnic aproape 7000 de comenzi se operează deja prin intermediul aplicaţiei în Bucureşti şi Braşov. Numărul şoferilor din reţea creşte zilnic şi aplicaţia este actualizată periodic, pentru a răspunde celor mai exigenţe cerinţe ale utilizatorilor săi.

 "Este un pas important pe care ne-am decis să îl facem concomitent. Inaugurăm astăzi aplicaţia pentru două oraşe extrem de importante, Iaşi şi Timişoara. Pot spune că este un efort, dar motivaţia noastră este dată de cerinţa pieţei de a ajunge cât mai repede şi aici. Avem experienţa celorlalte două oraşe, Bucureşti şi Braşov, unde echipele sunt perfect operaţionale şi există un sistem de lucru deja eficient şi chiar independent. Ne-am propus un ritm rapid de dezvoltare în ţară şi putem spune că am devansat planificarea iniţială. Aplicaţia este inteligentă şi oferă exact ceea ce publicul îşi doreşte, aşa că rata de asimilare este foarte rapidă", afirma Florin Stoian, CEO Star Taxi.

 Prima luna de la lansare aduce o promoţie specială pentru toţi taximetriştii din Iaşi şi Timişoara care doresc să se integreze în reţeaua Star Taxi, iar cei care vor folosi aplicaţia pentru a comanda un taxi vor avea, pe parcurs, posibilitatea de a participa la concursuri cu premii atractive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu