vineri, 22 februarie 2013

AllDro 3 Speed Duo HD, o tabletă ieftină dar performantă

Allview anunţă lansarea tabletei de buget, AllDro 3 Speed Duo HD, recomandată persoanelor active, care doresc un dispozitiv performant şi mobil, cu o memorie internă de mare capacitate. Terminalul este dotat un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1,5 GHz, rulează Android 4.1 Jelly Bean şi dispune de funcţia Bluetooth şi o memorie internă de 16 GB.

Tableta AllDro 3 Speed Duo HD este adresată tuturor persoanelor care îşi doresc un dispozitiv cu un display generos de 9,7 inci, la un preţ accesibil. AllDro 3 Speed Duo HD oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca o mulţime de documente şi fişiere foto-video, precum şi o multitudine de aplicaţii şi jocuri 3D.

Mulţumită memoriei Ram de 1 GB precum şi procesorului Dual Core Cortex-A9, tableta AllDro 3 Speed Duo HD asigură fluenţa necesară derulării programelor şi proceselor interne. Tehnologia Bluetooth, permite conectarea tabletei AllDro 3 Speed Duo HD cu diferite dispozitive precum imprimantă, tastatură sau boxe şi asigură transferul rapid de fişiere.

Cu ajutorul unui cablu OTG şi al unui modem 3G, utilizatorii au posibilitatea de a se conecta la Internet oriunde şi oricând. În plus, tableta AllDro 3 Speed Duo HD dispune de conexiuni variate, precum microUSB, mufa jack de 3,5 mm şi mini HDMI.

Noua tabletă Allview AllDro 3 Speed DUO HD este disponibilă în magazine la preţul de 799 lei.

Un comentariu:

  1. Prima data m-a atras pretul.recunosc ca nu aveam un buget prea mare si eram gata sa cumpar ceva fara prea multe pretentii de la o alta firma.Dar mi-au cazut ochii pe procesorul dual core,ecranul mare,faptul ca e Hd si totul la sub 10 milioane.Una dintre cele mai bune alegeri.

    RăspundețiȘtergere