luni, 18 februarie 2013

LG Optimus G Pro, anunţat oficial

LG a dezvăluit complet vârful gamei sale de smartphone-uri, Optimus G Pro, după ce anunţat săptămâna trecută primele detalii, dar fără specificaţii. Acum, compania a prezentat oficial telefonul pentru piaţa coreeană şi avem şi specificaţiile complete.

Aşa cum ştiam deja, LG Optimus G Pro are un ecran de 5,5 inch Full HD 1920x1080px, fiind totodată şi cel mai mare telefon al producătorului. Display-ul este înconjurat de o margine subţire, ceea ce conduce la o lăţime totală de 76,1 mm, deci mai mic decât Galaxy Note II, ce are 80,5 mm lăţime, în condiţiile în care ambele telefoane au ecranul la fel de mare.

În interior, LG Optimus G Pro are un chipset Qualcomm Snapdragon 600, cu un quad-core la 1,6 Ghz şi GPU Adreno 320, primul telefon de pe piaţă cu asemenea putere de calcul. Mai mult, smartphone-ul LG vine şi cu 2 GB de memorie RAM şi 32 GB memorie internă, cu posibilitate de extindere printr-un slot microSD.

Pe spate, LG Optimus G Pro are o cameră foto de 13 MP cu flash LED iar în faţă există o cameră de 2,1 MP. Cu noua facilitate Dual Recording, telefonul permite înregistrarea unui video cu ambele camere simultan, iar imaginile surprinse de camera frontală putând fi incluse în clipul video principal, pentru un efect de imagine în imagine.

LG Optimus G Pro are o baterie pe măsura specificaţiilor sale: 3.140 mAh cu posibilitate de reîncărcare wireless. Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean.

Noul smartphone vârf de gamă LG Optimus G Pro va fi pus în vânzare în această săptămână în Coreea urmând a fi prezentat publicului european la MWC mai târziu în această lună.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu