luni, 25 februarie 2013

Nokia Lumia 920 şi Nexus 4, în premieră la Vodafone


Nokia Lumia 920 şi noul Google/LG Nexus 4 sunt de acum disponibile, în premieră în România, în magazinele Vodafone. În perioada următoare, noile telefoane HTC ONE, Sony Xperia Z şi BlackBerry Z10 vor fi disponibile în portofoliul Vodafone România.

Vodafone România aduce utilizatorilor săi, în premieră, două dintre cele mai aşteptate smartphone-uri: Nokia Lumia 920 şi Nexus 4. Mai mult, în perioada următoare, utilizatorii Vodafone România vor putea achiziţiona şi noile terminale de top HTC ONE, Sony Xperia Z şi BlackBerry Z10, recent lansate la nivel mondial.

Nokia Lumia 920, cel mai aşteptat smartphone cu Windows Phone 8, dispune de un display PureMotion HD+, de 4,5 inch, iar utilizatorii pot face fotografii de înaltă calitate, cu tehnologia PureView, obiectivul Carl Zeiss şi opţiunile de stabilizare optică a imaginii. Lumia 920, disponibil în reţeaua de magazine Vodafone, funcţionează cu noul sistem de operare Windows Phone 8. Smartphone-ul este disponibil de la 249 Euro, împreună cu abonamentul Mega 25 şi opţiunea smartphone 1.5 GB (41 €/lună) pe 2 ani.

Nokia Lumia 920 costa la Vodafone 599 Euro, fără abonament.

LG/Google Nexus 4, cel mai recent terminal din gama Nexus, pot îmbina experienţa superioară oferită de camera foto de 8 MP cu funcţia Photo Sphere, ce permite fotografierea panoramică 360°. Ecranul de 4,7 inch, rezistent la zgârieturi, dispune de o rezoluţie HD 720p. Nexus 4 este construit pentru viteză şi dispune de procesorul quad-core SnapDragon S4 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM şi cea mai nouă versiune a platformei Android 4.2 Jelly Bean. LG Nexus 4 este disponibil de la 169 Euro, împreună cu abonamentul Mega 25 şi optiunea smartphone 1.5 GB pe 2 ani.

LG Nexus 4 costa la Vodafone 459 Euro, fără abonament.

În curând, clienţii Vodafone vor putea opta şi pentru revoluţionarul HTC ONE, smartphone ce oferă fanilor muzicii sistemul HTC Boomsound, ce include boxe stereo frontale, cu amplificator dedicat, microfon dual HDR şi procesare audio, funcţia Sense Voice şi calitatea Beats Audio, cu sunet autentic la redarea muzicii, a clipurilor sau a jocurilor. Mai mult, tehnologia HTC Ultrapixel cu HTC Zoe redefineşte modul în care utilizatorii fac fotografii şi în care le distribuie. HTC a dezvoltat o cameră foto specială, care include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 şi un senzor revoluţionar cu UltraPixels, care reţine cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai unei camere de smartphone. Mai mult, HTC BlinkFeed transformă ecranul principal într-un flux continuu de informaţii personalizate, cu conţinut din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii.

Pasionaţii de fotografie vor putea achiziţiona şi noul Sony Xperia Z, ce dispune de o camera foto de 13 Mp şi un ecran de 5 inch, cu o rezoluţie Full HD la 1080p. Xperia Z permite înregistrări video Full HD, în orice condiţii de luminozitate, chiar şi cu lumină puternică frontal, cu ajutorul funcţiei HDR. Sub carcasa de numai 7,9 milimetri grosime, rezistentă la apă şi la praf, telefonul dispune de un procesor quad-core de 1.5GHz.

În curând, şi smartphone-ul BlackBerry Z10 va fi disponibil, alături de BlackBerry flow, o nouă interfaţă de utilizare, complet regândita pentru o experienţă simpla şi intuitiva, parte a sistemului de operare BlackBerry 10.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu